Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Firandet är slut!

Av Lambergsfrua - 18 februari 2010 22:28

Nu har Dottern med  sin lilla familj travat hemåt i snövädret efter en mycket trevlig kväll. Vi inledde på balkongen, där v skålade i bubbel för våra två Marior - kära Dottern och min go'a kusin Maria (Mia) i Skåne. Till bubblet tuggade vi på sesamknäcke med sardeller, något som vi alla gillar skarpt. Trinda gröna oliver fanns också att tugga på.


Bildkvalitén är under all kritik, men ger ändå en fingervisning om, hur det såg ut.


Sen bjöd vi på kall buffé med rostbiff, olika skinkor, helstekt fläskfilé, tomater, färsk ananas, druvor, kiwi, psyalis och  mimosa- och potatissallad.

  
Till det bjöd svärsonen på fräscht vitt vin.



Så ringde brorsan Peter från Göteborg för att gratulera och blev uppbjuden för umgänge och skidåkning i slutet av vecka 9. Det blir trevligt   


Sen måste förstås gubbsen kolla lite på OS, barnbarnet Erik fösvann in i sovrummet till andra TV:n för att se nåt intressant - inte OS, jag lovar   

Dottern och jag satt på balkongen och diskuterade livets allvar - rynkor och slingor i håret bland annat *fniss* Trots åldersskillnaden är vi mestadels på samma våglängd, något att vara innerligt tacksam och glad för.


Nu är det dags för loppelådan efter en intensiv och mycket innehållsrik dag.


Slutar med att tacka er alla som kommenterat idag - och förlåt att jag inte hunnit svara. Det har bara inte funnits tid, men jag har läst och glatts åt alla era kommentarer.

Varma och soliga kramar!.

 
 
av Irja

av" title="http://bloggplatsen.se]av" target="_blank">bloggplatsen.se]av Irja

19 februari 2010 03:25

Kära Lambergsfrua !!!
GRATTIS på födelsedagen Maria !Så mycket gott ni blev bjuden på,jag blir så hungrig,gott , gott
Balkongen är väl inglasad,annars var det väl nog så kyligt att sitta där...JA det är mycket trevligt att man har bra relationer med sina barn.Det blir bra med kacklande när alla döttrarna är hemma samtidigt ,rena hönshuset, men kul...LER... De är på sommarsemestern,de träffas oftast....ÖNSKAR Dig God Natt och sov så gott,dröm vackra drömmar i loppelådan, vakna till en skön MYS-fredag...Kram IA.......

http://40-Talisten bloggplatsen.se

 
Berith

Berith

19 februari 2010 07:56

Oj vilket underbar buffé !!! =)))
Ja visst är det underbart då man har en sådan bra relation till sin dotter , i mitt fall döttrarna =))
Vilken underbar dag ni hade tillsammans och vilken vacker dotter du/ni har =) !!
Önskar dig en bra dag och en riktigt trevlig helg , varma kramar =))

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

19 februari 2010 10:21

Vad härligt ni har haft det. Fatet med den kallskurna maten ser helt fantastisk ut, jag blir så sugen ;)

Är det din dotter på bilden?. Hon är jättefin och vilken snygg klänning eller blus. Härligt att ha en dotter att kunna prata med som en väninna men du är ju en ungdomlig mamma full av liv och lust. Min son och jag gör också mycket tillsammans när vi träffas och har nästan samma film och musiksmak.

Önskar dig en lika bra fredag
Varma kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Peter

19 februari 2010 11:08

Väldigt ofta när jag besöker din blogg blir jag hungrig. Jag vet ingen annan som visar så många smaskiga matbilder som du, ha ha. Keep it up, girl ;)

Lyckades komma över en så kallad drömsemla i tisdags, nybakad (nåja, det är väl halvfabrikat de stoppar in, men ändå) direkt från ugnen och faktiskt rejält smarrig. Honungsglaserad bulle utan lock var egentligen enda skillnaden mot en vanlig semla, but who cares. Satte sig direkt i cellulitfabriken men det var det onekligen värt ;)

Kram / Peter

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

19 februari 2010 13:37

Ia, Berith och Wiper: Tack snälla för era kommentarer - jag har svarat på era bloggar!

Peter: Tack till dig också, förstås! He he, inte visste jag att du kollade matbilderna så noga ;) Vi har just köpt årets semla och ska trycka i oss den senare i eftermiddag - och n-j-u-t-a:=)
Soliga kramar till er allihop!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

19 februari 2010 15:53

Livets allvarliga samtalsämne...*ler*, jo där är vi alltid på samma våglängd oavsätt vilken ålder vi befinner oss i. Jag umgås mycket med ungdomar o det är otroligt intressant, de vill veta mycket, frågar mycket o ja de e intresserade helt klart.
Fest på balkongen...brrrrrrrrr....har ni inglasat o värme kanske. För annas ja de e klart med massa kläder funkar de ju o med lite vin innaför västen håller man kanske värmen bättre, de känner jag inte till eftersom jag inte dricker vin, men de finns ju annat drickbart som värme upp lite.

kramiz o go fredagskväll
Fru Nilsson

http://anki-nilsson.blogspot.com

 
Kram Ruth

Kram Ruth

19 februari 2010 16:17

Så god mat det var på fatet det skulle smakat helt förträffligt nu för jag är hungrig :( Det har varit en riktig fest. Tror att mor och barn har en mera kompis relation nu för tiden en vad det var förr, det är underbart. Vi som är äldre i dag är mera ungdomliga till både utseende och i sinnet en vad kvinnor var för 50 år sedan, eller är det bara som det känns ? jag känner mig fortfarande ung hehe..

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

19 februari 2010 19:36

Herr Nilssons Fru och Berith: Tack för era kommentarer! Jag blir alltid så glad för respons:) Jag har svart på er bloggar också.
Soliga kramar från ett mörkt Karlstad . som väntar på ännu mera snö...

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards