Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Sista lördagen i augusti

Av Lambergsfrua - 28 augusti 2010 17:05

Jaha, så blev det inställt ännu en gång :( Vadå, undrar du kanske. Jo, vårt besök hos vännerna Anneli & Rune på deras sommarställe på Jäverön. Regn och +11 i morse var ju ingen höjdare för ett besök i Vänerns vackra skärgård.


Utsikten från deras altan är helt underbar - men det här fotot är förstås inte taget idag. Nu är besöket uppskjutet två veckor... Suck.


Till saken hör att det var "Jäverödagen" idag med en hel del festligheter därute. Hoppas det kom många besökare trots vädret.


Bjuder er på en gyllene solnedgång från Annelis & Runes altan - från förra året.


Här hemma anordnade Båtföreningen Lodet sin årliga "Folkfest vid Lambergskanalen" Trots regnet såg vi att en hel del folk hade lockats av de olika aktiviteterna. Människor som enegagerar sig och satsar både tid och kraft på att anordna såna trivesldaga är värda all respekt och beundran. Då är det trist. när vädret påverkar resultatet.


Här en bild från Lambergskanalen i juli - utan festligheter, men visst är det fint där :)


Hörde på nyheterna i eftermiddags att regnovädret spolat bort delar av E45:an mellan Åmål och Säffle och dessutom orsakat andra stora trafikproblem. Då har vi här i Karlstad kommit lindrigt undan.


Önskar er alla en riktigt trevlig lördagskväll!

Mina soligaste kramar till er alla som tittar in hos mig   

 
 
Agneta

Agneta

28 augusti 2010 18:31

Hej!
Men det var väl attan då, ingen tur denna gången heller. Men visst är hösten på gång så frågan är om ni hinner invänta vackert väder ;-) Men ska man till en ö så är det allt gott om det är vindstilla i alla fall :-)
Vattendrag av alla de slag är alltid ett trevligt inslag ( särskilt om det är saltvatten)och Lambergskanalen ser ut att ha många fina båtar dessutom.
Åt vädret finns inget att göra, men man får klä sig därefter.
Solen skiner som i Karlstad, här nere i Göteborg, men de kolsvarta molnen seglar snabbt förbi, som tur är då det blåser bra!
Det har däremot varit ett oväder utan dess like med åska/blixt och tillhörande strömavbrott uppåt Lödöse till, berättade barnbarnet, 4 år per telefon i dag mitt i snörvlandet. Så det lär inte bli barnprogram på TV, hemska tanke ;-)
Måste vara ett under att vi klarade oss som barn, UTAN TV...
Ha det så gott vännen!
Kramen, Agneta

http://www.agnetas.name

 
Anita

Anita

28 augusti 2010 18:38

Jaa, det är synd när vädrets makter för sätta käppar i hjulet men det blir ju flera helger och då har ni det roliga kvar att längta efter. En väldigt fin kanal har ni så du kan ju njuta hemmavid också.
Ha nu en skön helg tillsammans med familjen.
Stor kram från mig.

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
soffie

soffie

28 augusti 2010 20:55

skitväder helt enkelt,så himla tråkigt väder har det blivit,
hoppas nu på en underbar höst med vackert väder,
massor av kramar till dig,å vilka vackra bilder,
kram

http://www.soffie69.blogg.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

28 augusti 2010 22:14

Så fina foton och solnedgången är ju så vacker.
Önskar dig också en fin fortsatt lördagskväll och helg
och kram tillbaks

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Ruth

Ruth

29 augusti 2010 09:42

Detta evinnerliga regnande, i natt åskade det i fjärran med en rejäl regnskur kom det i natt som var av storleken xxxL. Fina foton, älskar solnedgång, en sådan himmel får vi aldrig här nere. Hoppas ni får en regnfri söndag, men det är nog att önska för mycket.
Kram

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

29 augusti 2010 10:24

Vad tråkigt att vädret är så dåligt så ni måste ställa in. Ja du den utsikten var fantastisk. Bryggan går inte av för hackor heller. Synd att ni missade den festdagen också. Wow! vilken solnedgångsbild. Festen vid Lambergskanalen verkar vara en härlig dag också och som du säger så är folk som engagerar sig guld värda. Annars hade inget hänt som folk kan njuta av. Ja du regnet kan ställa till mycket.

Ha en fin söndag med din man
varma kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
yvonne

yvonne

29 augusti 2010 12:05

Ja, detta väder...visst är många aktiviter avhängigt det. Själv åkte jag en bit österut, där var vägen kvar! :P
Ha det gott!! Lambergstjärnen är så vacker!

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards