Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 11 december 2010

Stolta och glada!

Av Lambergsfrua - 11 december 2010 18:40

Ett nöjt och lyckligt kära Barnbarn ringde precis nu från Göteborg.


Hans sport är Shorinjikempo. Det har han tränat i många år, de senaste åren även som tränare för barngruppen. Kära Barnbarnet står längst till vänster på den bilden.


Klockan sex i morse åkte han med sin tränare Anders till Göteborg för gradering till svart bälte - och nu var det alltså klart! Han klarade de praktiska proven, trots en viss nervositet. De teoretiska proven var avklarade i veckan.


Vi pratade naturligtvis en hel del om detta i går kväll. Trots att han är mycket duktig, fanns tvivel och oro. Han bara är sån. tar inte ut något i förskott. Och han ville absolut inte att jag skulle skriva om det på bloggen i förväg - om han inte klarade av provet.


Mormor plockade fram gamla yrkeserfarenheter och bad kära Barnbarnet fundera på, vad som skulle kunna vara det värsta som hände, om han INTE klarade provet. Kära Barnnbarnet funderade en stund och konstaterade sen lakoniskt med ett lätt flin i ena mungipan - "Världen går under".

Så skönt att då få veta, att världen faktiskt inte ens riskerade att gå under.


Mormor och Morfar är innerligt glada och stolta och slutar inlägget med ett stort GRATTIS till kära Barnbarnet!

 
 
liz på Irland

liz på Irland

11 december 2010 20:14

Grattis till barnbarnet! Bra jobbat!
(och vad bra att ha dem där gamla yrkeserfarenheterna, vad bra att du kunde använda dem IRL, in real life, i verkligheten, och inte bara i skolsalen...!)
förstår att ni är stolta och glada!
kramar
liz

http://barazile.blogspot.com

Lambergsfrua

11 december 2010 22:00

Tack snälla, go'a Liz!
Vi är jättestolta, för vi vet att det här betyder så mycket för kära Barnbarnet.
Varma kramar,
Lambergsfrua

 
Inga-Lill

Inga-Lill

11 december 2010 20:56

Kul när det går bra för dom unga.
Va julfint du har gjort på Din blogg.
Ha de gott.
*Kram*

http://ilsi.bloggagratis.se

Lambergsfrua

11 december 2010 21:59

Tack Inga-Lill!
Den vackra bakgrundsbilden har jag lånat från Ruth som finns i mina länkar.
Ha det gott!
Kramar!
Lambergsfrua

 
Ingrid

Ingrid

11 december 2010 22:02

Hejsan!
Jag förstår mer än väl att ni är stolta över barnbarnets framgångar. Känslan känner jag igen för man vill ju både barn och barnbarn allt gott i världen och när de lyckas nå ett uppsatt mål är det jätteroligt.
Ha en fin helg!
Varm kram

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

11 december 2010 22:08

Ja men Ingrid, visst är det så. Man gläds med dem, när de uppnår något efterlängtat. Måste erkänna att mitt största bekymmer inte varit om köra Barnbarnet skulle klara proven eller inte. Det har varit trafiksituationen. Väglaget är inte det bästa enligt SMHI. Jag kommer att vara så innerligt nöjd och glad, när han väl kommer hem helskinnad igen i morgon eftermiddag.
Varmast kramar!
Lambergsfrua

 
Ruth

Ruth

12 december 2010 09:39

Ett STORT GRATTIS till det duktiga barnbarnet, em målmedveten kille som lyckades, klart man blir stolt. Här är det blåhimmel och sol i dag efter en kylig natt. Har fullt upp i dag, åker till stugan i morgon om vädret tillåter det.
Ha en fin 3:e Advent.
Kram

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

12 december 2010 11:56

Tack go'a Ruth!
Kära barnbarnet väntas hem i eftermiddag. Efter graderingen blev det middag och sen övernattning i Göteborg. Det ska bli roligt att höra honom berätta mer om händelsen.
Förstår att du har mycket att stå i nu inför resan upp till stugan. Hoppas vädergudarna håller sig i skinnet, så ni verkligen kommer iväg!
Varma kramar till dig min vän!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards