Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 12 december 2010

Lyckad glöggträff!

Av Lambergsfrua - 12 december 2010 16:59

En av föreningens äldsta medlemmar var den första gästen till glöggträffen.  Han kom redan innan utsatt tid för att få njuta av gemenskap, glögg och korv - i den ordningen. Hans sambo dog i somras och livet känns nog ganska tomt för honom nu.


Både glögg och korv hade en strykande åtgång och roligt var, att flera av föreningens allra äldsta medlemmar kom till träffen - visserligen långsamt och försiktigt med broddförsedda kängor och stavar som stöd, men de kom. Vi kunde inte räkna alla, men det rörde sig om mellan 40 - 45 gäster. Det är mer än tidigare och mycket glädjande.


Jag hade kameran med mig - men hade glömt att ladda batteriet!   

Så jag fick ingen bild av den vackra solnedgången och ingen bild av folk vid bordet med alla ljuslyktor, ingen bild av folk vid grillen eller vid marschallerna.



Jag fick bara en bild och det var när grillen tändes.


Önskar er alla en fortsatt skön söndag!

Varma kramar,

Lambergsfrua




 
 
yvonne

yvonne

12 december 2010 18:43

Ajaj..glömma ladda batterier.. ;-) Men en sån tur att de räckte till EN bild...och i kylan laddas de ur fortare än vanligt..."Det är roligt när det är trevligt" är en sann devis!

http://yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

12 december 2010 23:04

Javisst - och man har inte heller roligare än man gör sig ;)
Der där med batterier och kyla tänkte jag inte alls på, även om jag ju vet det.
Varm kram!

 
Suss

Suss

12 december 2010 20:02

Det där lät väldigt trevligt, inte är det så i vår förening. Vi kanske är för många, jag vet inte? Det såg då väldigt mysigt ut, även om det är kallt. Glöggen värmer ju, så det går väl ett tag i alla fall. Kram!

http://www.leontina.blogg.se

Lambergsfrua

12 december 2010 23:03

Ja Suss vi hade riktigt trevligt trots kylan. Vi har 123 lägenheter i vår förening, men naturligtvis kommer ju inte alla medlemmar på såna här arrangemang. Det kanske är tur ;)
Varm kram!

 
Agneta

Agneta

12 december 2010 22:48

Hej!
Men så trevlig ni har ordnat det och så roligt att så många kunde ta sig fram bland snö och is. Inte lätt inte, oavsett ålder. Jahaja, så är det det där med batterier till kameran, dan gamla vanliga visan, men det kortet du visar ser riktigt mysigt ut. Men förstår såväl att du ville ha med ALLA gästerna på bild.
Nåja, inte hela världen.
Tänk ändå så trivsamt man kan göra för så många, all heder åt dig och alla som jobbat med det!
Ha det gott!
Kramen, Agneta

http://www.agnetas.name

Lambergsfrua

12 december 2010 23:01

Tack go'a Agneta för vänliga ord :)
Det där med batteriet irriterar mig fortfarande. Jag hade kanske inte tänkt fotografera alla, men gärna några bilder för att visa stämningen.
Vi blev inte så många från styrelsen som kunde vara med och jobba. En skulle till Örebro med sin dotter, en jobbade och en var på för tidig julmiddag med sin dotter, som ska till Thailand. En blev försenad från helgfirandet i Göteborg på grund av trafikolycka på E45:an. Alltså var vi bara de fyra äldste som jobbade - men det gick ju bra ändå.
Varma kramar!

 
Ingen bild

Sonen

13 december 2010 09:18

Hej på dig. Jag har kommenterat både bilder och systersonens svarta bälte, men har fått felmeddelandet "ogiltig säkerhetskod". Antingen är det hjärnsläpp och skit bakom tangentbordet eller så måste jag kika på mina egna säkerhetsinställningar.

Nu skall vi se om detta går att skicka .... / Kram

Lambergsfrua

13 december 2010 11:04

Ja Peter, det här funkade. Vad sur man blir, när det krånglar med datorerna. Kanske du får byta lösenord, som jag fick göra. Sen funkar det bra för mig.
Tack för fina jukkortet - genomtänkt och snyggt :)
Kramar.
Ma

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

13 december 2010 11:28

Vad mysig ni verkar haft o kul är de när många sluter upp när man fixar. Härligt med eld, framför allt i braskaminerna nu när de e så kallt, trist bara att man inte kan uppfostra veden till att gå in själv..*ler*

Kramiz o goe lucia

http://anki-nilsson.blogspot.com

Lambergsfrua

13 december 2010 17:30

Ja Anki, det var en lyckad eftermiddag. Tänk om man kunde dressera veden att gå in till braskaminen själv - och sen få askan att trava ut själv också ;)
Ha en fin Luciakväll!
Varma kramar!

 
wiper

wiper

13 december 2010 13:24

Vad kul att er äldsta medlem kom till glöggträffen. Tråkigt att hans sambo gått bort. Vad härligt att ni blev så många. Vilken fin och kul tradition. Grillbilden är jättefin men det är sånt som händer och jag själv har glömt några gånger att ladda min kamera

Ha en jättefin luciadag
varma kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

13 december 2010 17:28

Vet du Wiper, jag skulle så gärna velat ha en bild av honom, när han skulle hem igen. Styrelsens yngsta medlem, en lång vältränad kille fällde ihop ett bord vi använt och tog det under ena armen (vi andra brukar vara två och stånkande bära iväg det). Sen sträckte han chevalereskt fram sin arm till vår seniormedlem, som greppade den och så travade de iväg bort genom snö från glögg och korvar - en härlig syn.
Ha en fin Luciakväll!
Varma kramar!

 
wiper

wiper

14 december 2010 11:37

Det var en fin ung och hjälpsam man och det bådar gott för framtiden.

kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

14 december 2010 17:16

Ja du Wiper, han är verkligen trevlig. Såna skulle vi ha många fler av ;)
Varma kramar!

 
Margit

Margit

14 december 2010 19:27

Det var i allafall...en MYCKET FIN bild somdu kunde ta...med oladdat batteri!!! Vi förstår att ni haft en mycket trevlig kväll!!!
Kramiz!!!

http://margitholm.blogg.se

Lambergsfrua

15 december 2010 16:26

Tack go'a Margit! Trevligt var det och nu är batteriet laddat igen:)
Varma kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards