Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

I stället för Botox

Av Lambergsfrua - 17 januari 2011 16:38

Med åldern är det ett ofrånkomligt faktum, att läpparna blir allt tunnare. Inte för att jag på något sätt är missnöjd med mina läppar och har heller inte  funderat på att spruta in något i dem för att få dem fylligare. Men ibland får man hjälp på traven antingen man vill eller inte.


Vid hemkomsten från jobbet i eftermiddags, parkerade MiML bilen på vår P-plats. Jag åtog jag mig att utmana isvallarna och försiktigt och ta mig fram för att sätta i motorvärmarsladden. Jag har rejäla kängor med inbyggda dubbar, vilket MiML inte har, så jag kände mig lite småkaxig.  Kvinnor kan, ni vet  


Kontakten hängde snyggt och prydligt på elstolpen, men en bit av sladden hade fastnat lite i snön. I stället för att ta tre steg till på isen för att lösa problemet, ryckte jag till - och loss flög kontakten med fart. Rakt på min mun.   


Det blev ett litet sår av tanden på insidan och underläppen svullnade till en sån där plutmun, som många tjejer eftersträvar. Så nu ser jag ut som de - snabbt, effektivt och absolut gratis...   


Ska snart ta min nya mun och gå på styrelsemöte i föreningen - ser fram mot alla beundrande blickar och kommentarer - he he


Ha en skön kväll!

Varma kramar,

Lambergsfrua

 
 
Agneta

Agneta

17 januari 2011 18:14

Hej!

Tusen tack för din goa kommentar i min gästis :-)

Bra jobbat! "Plutmun" är av någon anledning poppis bland herrarna...men varför? Någon som har en vettig förklaring till detta så urbota fenomen!
Bebisar har en s.k plutmun eller nappmun...men det är väl inte därifrån detta kommer eller..?
Visst är dom supergoa de små liven med sina plutmunnar men i mogen ålder är det väl mindre lämpligt att se ut om en "Baby"..eller?

Ja du min vän, nu ligger du bra till och kommer att få blickar fr. de manliga deltagarna i styrelsen så MiML får väl göra en liten extra anträngning
för att hålla dom borta ;-)

Ha det gott och du..simma lugnt ;-)
Kramen, Agneta

http://www.agnetas.name

Lambergsfrua

17 januari 2011 20:00

Ja kan du fatta, varför en konstgjord plutmun ska vara så åtråvärd. Ser enbart löjligt ut, tycker jag. Skillnad är det förstås med min som är alltigenom äkta - he he;)

Bej, inte vill man se ut som en baby, när man är vuxen, men det tyder väl på någon slags osäkerhet, när man fixar till både det ena och det andra. Media har ju en förmåga att underblåsa "jag-duger-nog-inte-som-jag-är"-tankar och det är bara för sorgligt.

Tänk, jag känner den där läppen som väl tulltagen, tycker också att den syns ordentligt - men ingen noterade den på mötet. Och där vara det bara herrar från 29 till 70+.

Jag tror det är ganska typiskt för flertalet karlar, fast det tror nog inte tjejerna som fixar plutmun och större bröst.

Önskar dig en skön kväll!
Varma kramar1
Lambergsfrua

 
Ingen bild

Maria & Pelle

17 januari 2011 18:46

Aj, aj, aj vilken smärta! Men det är ändå svårt att låta bli att skratta när man läser din beskrivning. Hoppas plutmunnen försvinner snabbare än den Conchen åstadkom på Heathrow!

Lambergsfrua

17 januari 2011 19:53

Maria & Pelle
Ja, den fläskläppen som kära då lilla Barnbarnet gav mig den gången slår den här med hästlängder - i alla fall som jag minns den.
Plutmunnen har redan minskat i omfång, så snart är jag mitt gamla vanliga jag igen - he he.
Varma kramar till er alla tre!
Ma/Svär-Ma/Gigi

 
kristinakicki@yahoo.se

kristinakicki@yahoo.se

17 januari 2011 19:28

Vad skulle vi göra utan humor?
Usch det kunde gått illa!
Jag brukar säga om det är något som är jobbigt-
jag har två val skratta eller gråta och för mig är valet lätt!
Det blir mycket lättare i livet om man gör lite narr av sig själv.
Men andra får inte göra detta!
Jag har stort medlidande med dig och din läpp!
Jag är glad att det inte blev värre.
Varma kärlekstankar till dig.

http://www.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

17 januari 2011 19:51

Ja du Kristinakicki, livet blir så mycket lättare, om man förmår att se på sig själv med lite distans. DEt kan vara OK att andra skämtar med eller om mig, bara jag får vara den som gör det först ;)
Tack för din medkänsla - tur att kontakten inte träffade lite högre på glasögonen. Du ser det finns alltid något positivt i det mesta som sker;
Varmaste kramar,
Lambergsfrua

 
Calma

Calma

17 januari 2011 21:12

Hej igen!
Tack rara för kommentar i min blogg,sakta men säkert får jag tbx mina vänner,men en del är svårflörtade,,nåja,då klarar jag mej väl utan dom då*L*

Men tjejen,,vilken bra idé,och gratis var det oxå,Botox,helt onödigt,,men tog det bara på en sida,då får du väl fixa till den andra oxå*L*
Skämt åsido,,det kunde slutat värre,tyckasyndomkram skickas härmed....

Ja,det är riktigt halt oxå nu när en massa snö försvunnit,ja iaf här,,man får passa sig..

Ja,nu är vi tillsammans i bloggvärlden igen,på återläsande,ska gå in o rattla lite i min blogg nu.

Carpediem,kram från Calma:=)

http://calma-s.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

17 januari 2011 23:33

He he kära Calma, jag har inte en tanke på att fixa andra sidan också. Halv plutmun får räcka för min del. Ja, jag är ju tacksam att kontakten inte smällde upp i glasögonen.

vad gäller gamla bloggkontakter- är de så svårflörtade, är de inte värda att få vara med i din bloggvärld.

Dags att träffa John Blund i den klifria loppelådan.
Natti, natti!
Kramar,
Lambergsfrua

 
sussie

sussie

17 januari 2011 21:23

Miml? Vad är det?
Gjorde säkert ont att få till den där plutmunnen... Den som vill va fin,får lida pin ; )
Säkert är det smärtsamt att spruta in botox oxo...

http://www.sussiek.bloggo.nu

Lambergsfrua

17 januari 2011 23:29

he he, vadå fin??? Jodå, plutmunnen ser ju ganska roligt ut. MiML är en förkortning av Mannen i Mitt Liv. Det var någon bloggvän, som kom på snilleblixten med en behändig förkortning. Jag tror att jag har förklarat på min presentation, men förstår att det kan se lite mystiskt ut ;)
Varma kramar!

 
Ingen bild

Sonen

18 januari 2011 05:49

Men din stackare ... samtidigt låter det precis som något jag själv skulle kunna göra ;)

Hoppas svullnaden har lagt sig snart / Kram

Lambergsfrua

18 januari 2011 13:59

Tack Peter!
Ännu ett tecken på att vi är släkt - he he

Idag är det riktigt bra. Känner bra det lilla såret på insidan av underläppen.

Ha det gott!
Många kramar,
Ma

 
yvonne

yvonne

18 januari 2011 08:23

Aj! Jag riktigt känner hur ont det gjorde...Det finns ju de som t.o.m har opererat in mer fett i läpparna :O (läs Linda Rosing) för att se "snyggare" ut..

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

18 januari 2011 13:58

tack det känns mycket bättre och nu kan i alla fall inte konkurrera med Linda Rosing eller hennes medsystrar i snygghysterien *fniss*
Kram,
Lambergsfrua

 
wiper

wiper

18 januari 2011 14:57

Stackare! vilken otur. Hoppas du inte har alltför ont.Min mun är liten och fyllig ;) fattar inte varför kvinnorna vill förstöra sin mun, det är så kul att vi ser olika ut. Rosings läppar ser hemska ut tycker jag. Hon var mycket finare före. Hon har gjort permanent så det går inte att ta bort och hon ångrar sig nu. Du skrev inlägget med humor ;)Jag tycker du har jättefin mun lite Monica Zetterlund look alike

Ha en fin eftermiddag och kväll
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

18 januari 2011 17:41

Tack snälla! Det är mycket bättre idag, svullnaden nästan borta och det gör inte speciellt ont längre. Jag undrar om det inte läpparna känns konstiga, när man har sprutat in något i dem. Det måste ju bli stelt, tycker jag.
Monica Zetterlundläppar - hm, det har jag aldrig hört för, men jag gillar henne ;)
Varma kramar!
Lambergsfrua

 
Marie-Louise Grimlund

Marie-Louise Grimlund

18 januari 2011 19:23

Hejsan !
Blev lite paff, då jag fick förklaringen.Mi kallas jag för och har M-L. Initialerna i mitt förnamn.Rätt kul faktiskt.Tog lång tid innan jag fattade IRL.I riktiga livet.URL, det vet jag inte merän att det är adressen till bloggen.Alla dessa förkortningar, finns det ett facit för dom.

Hoppas svullnaden lagt sig nu.

http://parart222.blogspot.com

Lambergsfrua

18 januari 2011 20:41

Vad roligt med en ny besökare - välkommen Mi!
Jag hade nog inte heller haft en susning om vad IRL betyder, om inte kära barnbarnet informerat. DET finns säker någon lathund för alla dessa förkortningar, men jag har tyvärr ingen;)
Svullnaden är nästan borta. Kvar finns ett litet sår på insidan av läppen - och där är ju tungan i tid och otid, förstås.

Ha det gott och på återseende!
Lambergsfrua

 
Ingen bild

Love

18 januari 2011 19:31

Tur i oturen skulle man kunna säga. Tänker på att tänderna hade kunnat få stora skador.
Man får nog vara nöjd med den mun man fått utan Botox.Skönt att svullnaden börjar gå ner så du kan ha en pussmun istället.
Här är så jättehalt så ut kom jag inte i dag.
Blir besök hos mannen i morgon. Längtar efter honom men vet att han blir omhändertagen på bästa vis.Har fixat gardinerna i köket i dag och känner mig rätt nöjd. Kvällen ska bestå av läsning, boken heter Såld och är otroligt "bra" men en skildring som får tårarna att rinna av detta människoöde. Skriver om den i morgon på bloggen.
Önskar er båda en mysig kväll och var nu försiktig så du inte ändrar utseende helt.
Varm kram
Love.

Lambergsfrua

18 januari 2011 20:37

Ja du kära Love, tur att det gick som det gick, när jag nu klantade till det som jag gjorde. Allt känns riktigt bra idag, trots ett litet sår på insidan av läppen, men den är i alla fall inte botoxsvullen längre.
Klart att det är tomt efter din Leif, men han blir nog glad sen att få komma hem till dig och ett nystädat rum och fina gardiner. Man kan visa kärlek på så många sätt och det här är väl ett fint exempel på det.
Boken låter intressant.
Hoppas du får en bra kväll tillsammans med den, trots att du är ensam hemma för tillfället.
Varma kramar till dig min vän!
Lambergsfrua

 
Ruth

Ruth

18 januari 2011 20:11

Så fiffigt att slippa botox för att få putande läppar, gratis var det också :-) ja vill man bli fin så får man lida pin, men din behandling och förfarande avstår jag nog ifrån. Så förbaskad man blir på sig själv när man klantar till det så, men det var tur att tanden inte skadades. Hoppas du inte har allt för ont i munnen, hujedamig så du gjorde…
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

18 januari 2011 20:32

Ja du kära Ruth, precis vad jag planerade för att slippa sprutor ;) Visst blir man arg på sig själv, när man gör sånt här - och det är ett ögonblicks verk och allt bara för att jag inte ville ta de där två stegen extra ut på isen för att nå sladden direkt.
Ja ja, svullnaden har gått ner och jag känner bara av det lilla såret på insidan av läppen. Som min mammas moster alltid sa:"Om hundra år är det glömt!"
Ha det gott!
Varma kramar,
Lambergsfrua

 
Ingrid

Ingrid

18 januari 2011 22:07

Vilket bra tips, lite plutmun skulle inte skada, men det låter som ett ganska smärtsamt sätt att bli vackrare på ;)

Kram och hoppas nu att "plutet" försvinner snabbt, för jag misstänker att det är ganska obehagligt.

Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

19 januari 2011 12:08

Tack go'a Ingrid!
Det är mycket bätrre nu. Om man vill ha plutmun är det här sättet inget att rekommendera;) Det var oskönt, som man säger norröver i vårt land.
Önskar dig en bra dag!
Varm kram,
Lambergsrfrua

 
Calma

Calma

19 januari 2011 00:34

Hej igen!
Skulle bara titta in o se hur du har det med din egengjorda "botox",,*L*
Hoppas det är bättre idag iaf,

Vi ses igen,,
Kramen från Calma:=)

http://calma-s.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

19 januari 2011 12:06

Tusen tack för omtanken, Calma!
Det har blivit mycket bättre.
ha det gott!
Kram,
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards