Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 3 april 2011

Kolla länken!

Av Lambergsfrua - 3 april 2011 14:24

Inget upphetsande på agendan dag. MiML har fortfarande feber och känner sig skruttig - och han ser ut som han mår också.


I stället vill jag tipsa om den här länken till Köpings-Mailis inlägg om  kvinnor. Ganska häpnadsväckande och inte minst - tankeväckande.


Fortsatt dimmigt och plusgrader. Där isen försvunnit plaskar änder, knipor och skrakar omkring. Skrattmåsarna tycks föredra att trippa omkring på iskanterna.


Önskar er alla en fortsatt skön söndag!

Varma kramar,

Lambergsfrua   

 
 
Ruth

Ruth

3 april 2011 15:27

Så många som är sjuka nu när det går mot vår, alltid samma visa. Förr sa man alltid att man tar av si vinterkläderna för tidligt, men tror inte att MIML har sprungit ute i bra kalsingarna. Ha en toppenfin söndag och kommande dagar.
Kram vännen

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

3 april 2011 16:20

He he he! Nä, han har varit anständigt klädd trots plusgraderna;) Tredje dagen med feber tyder nästan på en släng av influensa. Visserligen har vi båda två vaccinerat oss mor den, men skyddet är ju inte 100%-igt. Det blir i vilket fall som helst inget jobb för honom i morgon, men jag får jobba lite längre. Inga problem, det gäller bara att vara förberedd med lunchmatsäck och extra dricka (cappuccino).
Ha en fortsatt bra söndag!
Varma kramar,

 
Ingrid

Ingrid

3 april 2011 15:49

Hejsan!
Jag hoppas att maken snart känner sig bättre och att du slipper undan den här förkylningen. Jag tittade på den där länken och det var verkligen både uppseendeväckande och tankeväckande.
En anings aning av sol har visat sig idag och vi har 13-14 grader varmt, det känns som vår!!
Kram Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

3 april 2011 16:17

Tack för hälsningen till MiML! Så underbart med många plusgrader. Vi har +8 och riktigt dimmigt - men visst är det VÅR =)
Varma kramar,

 
Lena

Lena

3 april 2011 18:03

Ja, du man kan trolla till det med kläder och diverse smink apropå länken du tipsade om. Ha det så gott! Lena

http://lillahonshuset.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

3 april 2011 22:00

Jag tycker det är rent fantastiskt vad stajlister och sminkörer kan trolla bort och trolla fram med diverse färg, löshår och åtsnörningar. Lustigt att alla tjejer har ungefär samma frisyr - långt böljande hår...
Varma kramar!

 
yvonne

yvonne

3 april 2011 18:41

Inte kul att vara förkyld! Och enligt en tidning den 1 april så inte bara kände sig män sjukare än kvinnor...de VAR det pga en signalsubstans som hette P.Josk, haha! ;) Men det ÄR jobbigt att "bara" vara förkyld, hua! Och på tal om kvinnorna, så är jag hellre naturligt ful än onaturligt vacker ;) Fast visst skulle det vara kul att bli stajlad nån gång! :)

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

3 april 2011 21:57

Nej verkligen inte och troligen är det nog influensa som har drabbat MiML. Torrhosta, värk i hela kroppen och närmare 39 i feber - fast den har sjunkit idag till 38,4.
Signalsubstansen P.Josk I like =)))
Ja man skulle ju aldrig orka fixa till sig på det där sättet varenda dag, men en enda gång i livet vore det roligt att få bli stajlad - fast inte med festkläder kanske.
Kram,

 
Agneta

Agneta

3 april 2011 20:00

Hej!
Men usch då, feber i flera dagar låter då inte så bra. Hoppas att den ger med sig snart annars får det väl bli ett besök hos läkaren.
Det går ju så mycket konstiga flunsor numera och dom vill inte ge med sig.
Hoppas att dina kurer i förebyggande syfte hjälper :-)
Ja du, styla sig kan man göra om man vill bli vackrare ;-) Men det kostar samt att skönheten inte blir kvar så länge.
Ha det så bra och hälsa maken!
Kramen, Agneta

http://www.agnetas.name

Lambergsfrua

3 april 2011 21:52

Tack, go'a Agneta! Hälsningen är framförd. Jag hoppas också att kurerna ska hjälpa, men men... Nu får vi se hur läget är i morgon med MiML:s feber och krasslighet. Har inte febern gett sin inom fen dagar blir det allt läkarkontakt. Alla sådana här åkommor drabbar ju hårdare desto äldre man blir.
Visst vore det kul att få bli stajlad en gång även om jag personligen aldrig skulle kunna klämma in min lekamen i ett sånt där ålskinn - men det är en annan femma =)
Önskar dig en god natts sömn!
Varma kramar,

 
Ingen bild

Sonen

4 april 2011 08:58

Intressant slutsats det där om att alla kvinnor kan vara vackra om det bara hade råd. Det ligger en del i det kanske, men politiskt korrekt är det ju inte. Det är klart, vore allt i livet genomtänkt skulle det förmodligen bli ganska tråkigt.

Ingen förkylning här, men svullna rinnande ögon och magkatarr gör livet en smula surt. Förmodligen skulle glasögon hjälpa och dessutom finns det gott om tabletter för kistan så det är inget att gräva ned sig för. Hoppas fadern kryar på sig. / Kram

Lambergsfrua

4 april 2011 10:33

Skönt att du i alla fall inte är förkyld. Men har du inte glasögon redan??? Hoppas magtabletterna hjälper. Fadern är inte särskilt mycket bättre idag - fortfarande feber, så jag jobbar själv på SDR. Få se hur länge;)
Kramar,
Ma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards