Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 15 april 2011

SM-GULD!

Av Lambergsfrua - 15 april 2011 19:13

FBK! FBK! FBK!!!

Glädjerus för alla Färjestadanhängare - laget tog hem segern i går kväll!   

Idag har det varit festligheter och firande med laget på Torget. Ljudet var öronbedövande och Värmlands-Nytts intervjuare hörde knappt vad hon själv sa, ännu mindre vilket svar hon fick av lagkaptenen. Det var nog tur för vår hörsel att vi inte var där  


Bloggen

Jag har inte bloggat på flera dagar och det beror inte på, att jag har varit bortrest. Jag har bara inte känt för att sätta mig vid datorn och skriva utan har pysslat med lite annat i stället. Jag blir så lätt sittande och det mår varken jag eller kroppen bra av. Och vi är liksom ett, min kropp och jag.


Det handlar faktiskt om ren och skär självbevarelsedrift.

Med andra ord, jag lägger inte av - jag bara drar ner lite på bloggande och bloggvandring. Så känner jag i alla fall just nu.  


Våren!

Tjärnen är nu helt isfri sen några dagar. Här glider de sista flaken iväg genom Kanalen ut mot Vänern - men innan des har de redan smält bort. 


Mängder av scilla blommar nu i trädgårdarna tillsammans med krokus, snödroppar och påskliljor. Snart slår tulpanerna ut också.


Första båten i Tjärnen för några dagar sedan - provturen gick nog lite för fort, men det är förståeligt efter den här vintern. Kapten känner nog bara LYCKA!  


Första båten vid båtföreningen Lodets bryggor i Kanalen sjösattes i början av den här veckan.


Avslutar dagens inlägg med den här vårbilden.


Önskar er alla en härlig vårhelg!

Soliga kramar,

Lambergsfrua       

 
 
Ingen bild

Sonen

15 april 2011 20:47

Grattis till mästerskapet. Antog att du tagit en frivillig bloggpaus och håller med dig om att det kan bli lite väl mycket sittande framför skärmen. För egen del har jag inte gjort annat i drygt ett år, sedan jag började skriva mina två "böcker". Jag har blivit löjligt rund om kistan och det är utan tvekan dags att börja röra på sig för att man inte skall börja se ut som morfar om midjan. Jag är på god väg kan jag säga.

I går var jag på en fest som anordnades i Trädgårdsföreningens palmhus, det som ser ut som ett jättestort växthus (och som också är det) med palmer och tropiska växter. Gratis buffé och dryck i superskön miljö, det var faktiskt en riktig upplevelse. Jag skall maila dig en bild av byggnaden jag menar.

I övrigt inget nytt under solen. Ser fram emot solen och vårvädret, man blir ganska seg i kolan av allt mulet väder och regn och elände. Dina bilder hjälper iaf lite ;) / Kramis

Lambergsfrua

15 april 2011 22:30

Hej kära Vännen!
Jo, jag måste skärpa till mig och dra ner på datoranvändandet. Just nu vill jag koncentrera datorsittandet till släktforskningen. Jag har Genline bara fram till juli och jag vill ju göra lite annat också. Snällt av dig att jämföra din begynnande rondör med din morfar och inte med din mamma eller pappa *fniss*
Ska bli kul att se något foto från gårdagen.
Hoppas du får njuta av mycket sol nu i helgen!
Stor kram!
Ma & Pa

Vad trevligt det låter med buffé i exotisk miljö. Festligheterna här var firandet av FBK nere på Torget i kväll. Ca 10.000 fans firade med grabbarna - häftigt =)

 
Anita

Anita

15 april 2011 22:33

Hej vännen !!
jag håller med din son vad gäller att sitta för mycket vid datorn. Kroppen och jag hör också ihop och vi är osams nu. jag letade efter midjan men kroppen talade inte om vad den gjort om den. Du hör !!! Dags för datorfria dagar. Eller mindre i allafall.
Ha nu en skön helg med de dina min vän !!! Tack för bilderna på de fina blommorna. De fäste på näthinnan så nu sover jag gott snart.
Stor kram till dig.

http://minplats.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

15 april 2011 22:38

Ja du min vän, han har helt rätt och som du kan se på dagens inlägg, har jag bestämt mig för att dra ner lite på bloggandet - fast jag kanske ändrar mig igen ;)
Tack för berömmet, go'a du.
Ha en fin helg med Livskamraten!
Soliga kramar!

 
Ingrid

Ingrid

16 april 2011 08:09

Hejsan!
Du har ju lyckats i din kamp mot kung Bore - våren här här - det ser man minsann på dina härliga bilder, så nu kan du med gott samvete ta lite bloggsemester.

Jag önskar dig och maken en riktigt härlig vårhelg!
Varma kramar!/Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

16 april 2011 22:17

Tack för dina värmande ord, go'a Ingrid. Jo visst har vi jagat bort Kung Bore för den här gången och det känns gott. Nu är det bara att njuta av allt det fina, som naturen bjuder oss.
Önskar dig och din kära Åke detsamma.
Var rädda om er - och njut av våren =)
Varma kramar!

 
Ingmarie

Ingmarie

16 april 2011 08:26

tittar in och önskr dig en fin helg, ja det är inte alltid man vill sitta vid datan

http://mimmiros.blogg.se

Lambergsfrua

16 april 2011 22:14

Tack rara du för hälsningen! Visst är det så, att man lätt blir sittandes för länge framför skärmen.
Önskar dig en fortsatt trevlig helg =)
Kram,

 
yvonne

yvonne

16 april 2011 08:49

Visst är det härligt med vååååår! Blogga ska man göra när man känner för det, man måste ju hinna med annat också, det ska inte kännas som ett tvång...Särskilt denna tid vill man ju inte sitta inne och häcka framför datorn! Ha det gott!!

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

16 april 2011 22:13

Tack för dina go'a ord och stora förståelse, Yvonne. Idag har jag njutit av våren - och tvättat de flesta fönstren. Det är också en njutning att titta ut genom dem nu, när det är klar sikt ;)
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards