Lambergsfruas  blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Lambergsfrua - 4 april 2011 21:30

Jag vill börja med att hissa flaggan för goda vännen Åke som fyller ojämnt jämnt och firar på "annan ort"

  Vi är säkra på att det blev en härlig dag i ny miljö.    


Käre Mannen i Mitt Liv var så pass dålig idag att jag  fick åka till jobbet själv. Sju timmar senare hade jag växlat några ord med 251 go'a personer om reklamen och vårsolen. Var mist sagt trött i knoppen vid hemkomsten. MiML mår lite bättre och febern har faktiskt sjunkit. Det känns så positivt.


Nu ska jag bara koppla av och sen avsluta kvällen med en god natts sömn i loppelådan.


Varma kramar till er alla!

Lambersfrua

Av Lambergsfrua - 3 april 2011 14:24

Inget upphetsande på agendan dag. MiML har fortfarande feber och känner sig skruttig - och han ser ut som han mår också.


I stället vill jag tipsa om den här länken till Köpings-Mailis inlägg om  kvinnor. Ganska häpnadsväckande och inte minst - tankeväckande.


Fortsatt dimmigt och plusgrader. Där isen försvunnit plaskar änder, knipor och skrakar omkring. Skrattmåsarna tycks föredra att trippa omkring på iskanterna.


Önskar er alla en fortsatt skön söndag!

Varma kramar,

Lambergsfrua   

Av Lambergsfrua - 2 april 2011 14:53

Gårdagens aprílskämt i lokaltidningen NWT var roligt och ganska lätt att genomskåda. I dagens tidning dementerade man förstås uppgifterna om, att Kommunen hade köpt rättigheterna till TV-serien "Solsidan" och att nya avsnitt skulle spelas in i Karlstad under namnet "Solstaden".


Man bad också om ursäkt till den unga tös, som hade tagit sig till Soltorget kl. 13 för casting...  


Idag har jag en snorig, hostig och febrig gubbe här hemma. Han ser ut som ruttet äppelmos och hostar så det skräller. Jag har varit ute och köpt Alvedon åt honom i hopp om att i alla fall febern går ner lite. 

Själv mår jag bra än så länge men knaprar Echinagard och gurglar mig med saltvatten i förebyggande syfte. Tveksamt om det hjälper.



Det är riktigt dimmigt idag. I morse såg vi inte över till Herrhagssidan. Visserligen har det lättat något nu på eftermiddagen, men troligen får vi nöja oss med en begränsad utsikt hela dagen.


Inte mig emot. Då kan jag ägna mig åt släktforskning utan dåligt samvete    


Önskar er alla en riktigt skön helg!

Varma kramar,

Lambergsfrua    

Av Lambergsfrua - 1 april 2011 11:16

Idag mina vänner får vi vara extra vaksamma på vad som sägs, skrivs och görs. Det är ju 1:a april! KLicka gärna på länken - här finns en hel del intressant att läsa om bakgrunden till, att vi luras just idag.


Nya Wermalndstidningen berättar att Karlstad Kommun har köpt rättigheterna till TV-serien "Solsidan" för ett stort antal miljoner kronor och inspelningen kommer i fortsättningen att ske i nybyggda villaområdet Zackrisdalsudden vid Vänerns strand.


Stor bild på gänget sittandes på stora bryggan därute. Kommunledningar beklagar, att man måste vräka ägarna till de 11 hus som ligger närmast vattnet - men ser en stor potential i projektet. Serien ska i fortsättningen heta "Solstaden"


Man behöver också statister till de nya avsnitten och därför kommer Mia Skäringen till Soltorget idag kl.13 för casting.   


April. april din dumma sill! 

Roligast ändå tycker jag är, att affären kommenteras på ledarsidan som en fullkomlig skandal - slöseri med skattepengar   


Här kan du läsa några andra tidningars aprilskämt idag. Och här också!

Önskar er en lugn och skön fredag och som sagt - var på er vakt!

Varma kramar,

Lambergsfrua   

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards