Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Fredag kväll

Av Lambergsfrua - 28 oktober 2011 19:39

Jaha, vad har vi gjort idag då, som har tagit upp vår tid? Gnidit in hälen med Voltaren. Tvättat förstås - men det gör ju maskinen. Vi bara stoppar in och plockar ur. Inget betungande alls. Läst lite.


Gnidit in hälen med Voltaren igen. Jobbat lite med skrivarbete på datorn. Tittat ut på regnet och grårusket utanför fönstren. Kollat några inspelade TV-program, bland annat Lyxfällan. Uj uj uj, så en del ställer till det för sig och vilken tur att det finns folk, som kan hjälpa till och styra upp både ekonomin och livet för de utsatta då.


Ska snart gnida hälen med Voltaren igen och se lite på TV. Det blir Dobodoo och Skavlan för oss, sen blir det ett glas vin på uppvärmda balkongen, innan vi kryper till kojs.


Se där en dag i den här silvergrå panterns liv  


Önskar er alla en fortsatt skön fredagskväll.

Varma kramar,

Lambergsfrua   

 
 
yvonne

yvonne

28 oktober 2011 20:55

Hälgnidning medelst Voltaren! Jojo...en del lyxar till det ;) Och läsa, det är bra det! Och ett glas vin på er fina balkong...Gött väder ute att va inne i! Tvätta ska jag göra i morgon...lite kul att tvätta tycker jag det är eftersom det är så lätt!

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

28 oktober 2011 22:12

Hälgnidning är i alla fall bättre än älggnidning, som jag först läste =D Jag har läst ut En dag nu och den är klart läsvärd. Lite annorlunda grepp med djupdykning i huvudpersonernas göranden och låtanden en viss dag varje år under flera års tid. Dottern tyckte att berättelsen var förutsägbar, men det kan jag inte hålla med om riktigt. Så låna den gärna på bibblan!
Tvätta är inte det minsta jobbigt, nästan löjligt enkelt. Det gäller bara att passa tiden, när det är dags att plocka ur maskinen/torkskåpet/torktumlaren. Nästan lite lyxigt.
Ha det gott!
Kramar!

 
Ingrid

Ingrid

28 oktober 2011 21:17

Hejsan!
Vi har också sett på Doobidoo, men sen knäppte jag över till Idol för att se sista halvtimmen där. Ser att det är tillfälligt avbrott på SVT1, jag knäppte över i reklampausen. Hoppas att det inte blir för långvarigt för er som ser Skvalan.

Kram och trevlig fortsättning på kvällen!

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

28 oktober 2011 22:07

Det blev ca 5 minuters avbrott på SVT1 med Skavlan, men det gjorde inte så mycket. Han lyckas alltid få dit intressanta gäster så även i kväll. Men jag skrattade lite åt oss själva som satt där och glodde på en vackert blå TV-skärm med texten Tillfälligt avbrott i hopp om att något skulle hända - snabbt =D
Varma kramar!

 
Ruth

Ruth

28 oktober 2011 23:35

En sådan vanlig dag med andra ord, så som jag brukar ha det. Jag tittade på Idol som vanligt, kan inte förstå att jag är så biten av nutidens musik, kroppen fungerar inte utan takt och ton.
Ha en fin helg, hoppas utan regn.
Kram och god natt.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

29 oktober 2011 11:57

Ja, men precis så är det min vän! Inget märkvärdigt, inget upphetsande, bara lugnt flyt.
Vet du, det är faktiskt första gången, som jag inte följer Idol helt och hållet. Jag kollade uttagningarna, men sen blev det inte av att fortsätta. Jag ser ibland på repriserna bara.
Jag önskar dig och din Arne en fin och regnfri helg också - kanske rentav med lite sol =D
Varma kramar!

 
Ingen bild

Siv

29 oktober 2011 00:24

Jag brukar titta på din trevliga blogg någon gång då och då t.ex idag.
Jag hajade till när jag läste om din häl. Själv har jag haft liknande problem sedan i våras. Jag har provat Voltaren, akupunktur och nu senast en stark kur diklofenak. Det lindrar men kvar är en öm bulle på hälsenan stor som en pingisboll. På måndag ska foten röntgas. Får se vad det leder till. Kommer att läsa din blogg för att se hur det går med din häl, delad smärta känns som mindre smärta!!!
Vi hade mycket längre avbrott på Skavlan så vi gav upp och bytte kanal.

Lambergsfrua

29 oktober 2011 11:51

Vad roligt att du både tittade in och lämnade en liten kommentar - mycket uppskattat!
Oj, har du haft dina hälproblem så länge?! Jag tycker det räcker så bra med mina månader. Min "bulle" har faktiskt blivit mindre, sedan jag började med Voltarenbehandlingen. Jag hoppas ju att besvären ska gå över utan att jag behöver andra behandlingar också.
Nu sätter jag stort hopp till ortopedingenjörens tips och råd och uppmaning att bara använda mina stadiga sportskor - men de känns ju otroligt klumpiga att ha inomhus...
Vi hade bara ett avbrott i Skavlans program precis i början på ca fem minuter - men tänk så dåligt tålamod man har med sånt. Vi tar bara för givet att TV-sändningarna ska fungera.
Du kan väl skriva någon kommentar igen någon gång, så jag får veta, hur det går med din häl.
Ha det gott!
Soliga hälsningar!

 
wiper

wiper

29 oktober 2011 08:32

Jag brukade använda voltaren på nacken ibland när inget annat hjälper. Kul att få veta lite vad som händer i ditt liv. Jag såg också på Skavlan i går som är ett bra program och så kul att få se Stina Dabrovski för det var så länge sen.

Ha nu en fin lördag med mannen
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

29 oktober 2011 11:42

Jag tror att Voltaren hjälper även om det tar tid - men det kanske bara är inbillning och det är tiden som läker...
Ja, som du ser är det ibland "Lugna gatan" hos oss, men det är nog så hos många lite då och då. I alla fall för oss som inte är ute i arbetslivet.
Jag håller helt med dig, Stina Dabrowski var den stora behållningen av Skavlan igår. Sen måste jag säga att Jens Stoltenberg imponerar stort på mig. Lugn, saklig, mänsklig. Han känns äkta, tycker jag.
Ha det gott ni också! Lycka till med dagens "utflykter".
Varma kramar!

 
Suss

Suss

29 oktober 2011 18:54

Den där fredagskvällen skilde sig inte mycket från vår, bortsett Voltareningnidningen. Vi sprayar Eeze på kärestans rygg istället. Fredagskvällar tenderar att bli soffan och TV, vi är jättetrötta då. Ikväll blir det nog..........soffan och bara lite TV, lite dator och bokläsning när vi kommer till läggdags. Trevlig kväll!

http://leontina.blogg.se

Lambergsfrua

29 oktober 2011 19:43

Ha ha, ja men det är ju som det blir hos oss också. Varför krångla till det. Bara ta det lugnt och njuta :=
Varma kramar!

 
Ingen bild

margareta wårenius

30 oktober 2011 15:35

Voltaren Gel är bra! Själv gnider jag in den i mina musskelfästen som var inflammerade. Hela läkningen tog aug. - oktober23, tålamod gäller. Jag som trodde se mig en rullator kan idag gå på 2ben obehindrad. Tålamod och träning.
margareta

Lambergsfrua

30 oktober 2011 16:24

OK, då vet jag att jag har ett par veckor till på mig;)MIna besvär började runt den 15 september. Voltaren, träning och stadiga skor är nog bästa medicinen - och Voltaren.
Ha det gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards