Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

Jobbdagar

Av Lambergsfrua - 22 februari 2012 15:45

I måndags jobbade vi som vanligt på SDR och hade sedan ett förlängt styrelsemöte för vår brf.

På grund av tillfälligt ändrade rutiner på SDR, jobbade vi även igår.     Jag kan utan överdrift konstatera att vi sov gott i natt.


 
Det
var härligt vårvinterväder, så vi gav oss ut med stavarna när vi kom hem. Vi har ingen snö kvar här i stan, menpå vissa ställen är det halkigt - och här hade det bildats en extra sjö. Simfötter rekommenderas!   Skidspåren på isen liknar mest sprickor - här åker ingen säkert nu.   


 
Några av de där stockarna, som togs bort vid grävarbetena med ny dagvattenledning, har lagts tillbaka i Tjärnen - med sly och allt! Sånt värmer i hjärtat och jag förmodar att änderna blir lika glada som vi.   

Gråväder idag men hela fem plusgrader.   


Önskar er alla en bra fortsättning på dagen och en avkopplande kväll.

Varma kramar,

Lambergsfrua    
 
Ruth

Ruth

22 februari 2012 17:21

Det är många vattenfyllda gångbanor och vägar nu, detta regnet som nu vräker ner här gör inte det hela bättre, men det blir bättre dag för dag nu, tänk jag tror att det har blivit vår.

Hoppas inga barn ger sig ut på isen nu, det är förenat med livsfara, kanske sätts det upp varningsskyltar lite här och var snart.

Vilken tur för fåglarna att stocken lades tillbaka så dom får en trygg frison i vattnet, det var ett glädjande besked.

Ha en fin kväll trotts regn och blåst, skönt att mysa inomhus också sådana dagar.

Kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

23 februari 2012 12:34

Ja igår var det inget vidare väder här heller, men idag kan vi glädjas åt solen. Det känns som en riktigt vårdag;)Efter lunch ska vi ta våra stavar och trava runt i omgivningarna. Jag tar nog med kameran om jag skulle råka hitta en liten snödroppe vid en husvägg.
Varningsskultar för svag is skulle nog inte vara fel. De vi hade förut stod kvar året runt...
Önskar dig en riktigt fin vårdag med sol!
Varma kramar,
Lambergsfrua

 
Inger Rozén

Inger Rozén

23 februari 2012 20:41

Hej!
Vackra bilder!
Imorgon ska sonen köpa kamera som jag får låna!
Kul det ska bli att ta kort på den kommande våren.Här var det sol idag och osgatan har släppt,så jag kunde handla.Ha det goo!

http://chintoh.blogspot.com

Lambergsfrua

23 februari 2012 22:23

Men vad roligt med kamera som du får låna! Bussig son du har;) jag hade kameran med ut idag, men det enda jag fik förevigat var två krokusar och bilden blev superkass. Isgata har vi inte här nu, det är snöfritt och bara is på Tjärnen. Värre med halka och elände utanför stan.
Varm kram,
Lambergfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Tisdag 14 sept 12:38

  Kvällarna kommer allt tidigare och det känns mysigt att tända ljus. Man kan ju hålla kvar lite av sommarkänslan med hjälp av väldoftande lavendel på ljusglaset.  Jag väljer att kalla den här tiden på året för sensommar, även om tidig höst är mer m...

Av Lambergsfrua - Fredag 9 april 16:45

  Det senaste året har helt överskuggats av Covid-19 med alla skrämmande rapporter om antal smittade, döda och biverkningar av olika vacciner. Mannen i Mitt Liv och jag har i möjligaste mån hållit oss isolerade och bara träffat vära närmaste utomhus...

Av Lambergsfrua - 17 december 2020 14:52


2020 är ett år som inte liknar något annat vi har upplevt och det närmar sig sitt slut. Den här julhelgen blir annorlunda för alla och även ensam för många. Vi kan inte träffas och umgås med familj och vänner som vi hade önskat, men på något sätt kom...

Av Lambergsfrua - 10 oktober 2020 15:19


Temperaturmässigt har vi inte fått höst här riktigt än, men det handlar nog bara om dagar, innan vi också har glidit in i den mörkare årstiden.Pandemin gör tillvaron lite ensam, men vi gör allt för att undvika smittan och håller oss på vår kant.   Då...

Av Lambergsfrua - 8 september 2020 15:15

Juli blev en blöt och förhållandevis kall månad, den månad då så många hade semester. Däremot bjöd både juni och augusti på fint sommarväder, ja några dagar till och med i varmaste laget för oss silverrävar.   Den här sommaren liknar ingen annan. Cor...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se