Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 25 maj 2012

Hänryckningens tid!

Av Lambergsfrua - 25 maj 2012 10:30

 

Jag vill börja med att tacka för vänliga och välkomnande kommentarer och skicka en varm kram för det till Sonen, Ruth, Maria, Yvonne, Anita, Lasse och Ingrid!


 
Det har av olika anledningar varit lite stressigt efter hemkomsten, så jag har inte hunnit "landa" i verkligheten riktigt ännu. Än mindre haft möjlighet att göra något åt alla mina foton, som kräver en rejäl rensning - som vanligt. Därför avstår jag tills vidare från att skriva svar på era alltid lika uppskattade kommentarer och från attr bloggvandra, men hoppas givetvis att det inte ska avskräcka er från besök.  


 

Sommarvärmen slog till ordentligt, när vi var borta och den tycks hålla i sig över helgen. Utanför vårt sovrumsförnster har "kastanjen tänt sina vita ljus"- så poetiskt uttryckte sig min konfirmationspräst den där gången för länge, länge sen i pingsttid.


Så det är bara att njuta!

Soliga kramar till er alla,

Lambergsfrua   

 
 
yvonne

yvonne

25 maj 2012 16:29

Ta det lugnt, du, jag vet att det är mycket bilder som ska gås igenom efter en resa (ska jag skippa kameran på min resa tro? ;) Ha det gott i värmen! Kram!

http://yvonneeblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Anita

29 maj 2012 07:16

Jag säger som föregående talare ... Ta det lugnt inget springer ifrån dig. Vi väntar så gärna och du vet väl att det är såååååå spännande att gå i väntans tider. Att ha något att vänta på. Idag ska du få ett mail från mig med en "hemlis". Joo du, jag håller dig på sträckbänken också. *skrattar* Känner du?? att direkt sätter den lilla nyfikenheten igång??
Det ska bli kul att se och ta del av er resa. jag gillar sånt ser du !!
Ha det gott ni två !!!
Stor kram från mej!!

 
wiper

wiper

29 maj 2012 08:53

Vilka vackra blombilder, man blir alldeles lyrisk. Jag har själv inte hunnit bloggvandra förrens nu för jag har varit ute på så mycket kul och sen blir det massor av bilder som skall fixas Phu! ;)

Ser att ni varit bortresta så jag får scrolla ner lite på bloggen och kolla

Ha en fin dag goa du
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

29 maj 2012 13:51

Jo’men vist är vi mitt uppe i en doftande årstid, många tunga dofter sprids med dom svaga, varma vindarna, det är rena explosionen ute av växter, allt väckes till liv efter sin vintervila. Här är det mest grått och tungt väder i dag, små stänk kom det från ovan för en stund sedan, men det varade kort och gjorde ingen nytta för växterna. Fina foton även i dag.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Love

31 maj 2012 09:31

Vilken fin resa ni varit på intressanta länder att besöka.
Ska bli kul att se bilderna men som sagt allt har sin tid.
Jag är just nu glad om jag kommer ifrån till Örebro någon dag.
Livet i flyttider är inte särskilt spännande bara jobbigt.
Mycket vackra blommor på tomten som jag njuter av för sen lär jag få gå på tur för att titta. Tomten är ju pyttli men krukor o lådor lär jag ha. Ska bli så skönt när allt är över.
Njut av livet och ha det bra.
Majkram till er båda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards