Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Jobb!

Av Lambergsfrua - 22 april 2010 20:47

Dottern jobbar inom datasektionen på LBC Frakt Värmland och igår ringde hon och gav mig lite jobb. Scanningen av fraktsedlar och komplettering av vissa fraktsedelsnummer låg långt efter och behövde uppdateras snabbt. Kunde jag tänka mig att ställa upp?


 

Klart jag kunde - så idag har jag jobbat sex timmar med detta. Det var stora högar som väntade, så jag får fortsätta i morgon. Jag gillar lite monotona jobb, så totalt olika det jag en gång utbildade mig för. Scanna in fraktsedlar och skriva in saknade fraktsedelnummer på datorn. Ganska kul faktiskt. Även om man ibland får vara detektiv för att hitta det där viktiga numret.


  Kvällens solnedgång

Önskar er alla en fin avslutning på kvällen och en god natts sömn i Loppelådan, när det är så dags.

Varmaste kramar till er alla som tittar in!

 
 
Ruth

Ruth

22 april 2010 22:53

Så duktig du är som har tagit på dig datajobb, din dotter litar verkligen på dig, hon har väll aldrig behövt att tvivla heller. Du är duktig du !
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

22 april 2010 23:59

hej på dej!!
Ja det var ju kul att du kunde hjälpa till med detta!! Roligt för dej att känna dig behövd och hjälpa henne och va glad hon skulle va att få avlstning med detta myckna jobb!!!
Kramen vännen!!

http://margitholm.blogg.se

 
liz, livetpåIrland

liz, livetpåIrland

23 april 2010 00:17

Vad bra att du kunde hoppa in och hjälpa till!
Jag håller med dig, det kan vara skönt med lite monotona jobb, hjärnan är på något sätt fri att tänka på annat, medan man jobbar automatiskt med själva uppgifterna.
Själv så har jag städat en del i mitt arbetsliv, bland annat i vandrarhem på Irland och i Australien , på Sahlgrenska sjukhuset GBG medan jag höll på att lära mig svenska, och det var omväxling från just lärarjobbet, där hjårnan är alltid i gång.
Fin solnedgång, tycker jag, kan det bero på åskmoln, månne tro?
God natt och sov gott, dröm inte om fakturor, och tack så himla mycket för all dina fina kommentarer på min blogg! Uppskattar dem allihopa!
kram
liz

http://barazile.blogspot.com

 
liz, livetpåIrland

liz, livetpåIrland

23 april 2010 00:19

glömde att säga - vilka fina styvmorsviol du har på bloggens bakgrund! och så har du ändrat din titelbild och din egen bild, fint gjort!
verkligen våraktigt härinne!
liz igen

http://barazile.blogspot.com

 
Berith

Berith

23 april 2010 08:19

Vad duktig du är !! =))
Det är tur att vi alla är olika och gillar olika slags jobb ;)
Önskar dig en trevlig helg , varma kramar =)

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Lena "Roshultskan"

Lena "Roshultskan"

23 april 2010 13:17

Hej vännen!
Det måste kännas underbart att kunna hjälpa dottern och "styra upp" det hela *skratt*.
Ditt inlägg fick mig att undra vad du utbildat dig till?
Önskar dig en riktigt fin helg med kram därtill!!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
Anita

Anita

23 april 2010 16:15

Du gör som jag gör ...
Jag har alltid gillat att vara en reservkraft åt mina ungar när de bett om lite hjälp. Nu vet jag att du är mer än vanligt uppskattad av din dotter och du känner dig varm inombords.
Jag hoppas du får en jättemysig helg.
Stor kram från mig !!!

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

23 april 2010 16:20

Visst är det kul att gå in och jobba lite extra och känna att man gör nytta. Det behöver vi nog alla få göra då och då.

Jag har tidigare varit och hjälpt till på kontoret på sonens jobb och det var riktigt roligt. Nu är det ett bra tag sedan, så nu vågar jag mig nog inte på det om det skulle bli aktuellt, för jag har nog legat av mig.

Ha en fin helg!
Kram Ingrid

http://blog.stenstugu.com

 
wiper

wiper

23 april 2010 17:03

Vad kul att få göra lite annat än det du brukar. Det gör du säkert jättebra. Hoppas du har en bra fredag och att du får en fin kväll med din man

Varma kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Peter

24 april 2010 11:10

Monotona jobb kan vara ganska behagliga, jag håller med dig. Å andra sidan kanske det inte skulle kännas lika roligt om man vore tvungen att utföra exakt samma moment flera år i följd ... Annars känner jag precis som du när det t.ex gäller att hjälpa Magnus i Borås.
/ Kram Peter

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

25 april 2010 12:48

Tack go'a vänner Ruth, Margit, Liz, Berith, Lena Roshultskan, Anita, Ingrid och Wiper för era kommentarer. Jag har varit inne och kommenterat hos er :=)
Peter: Nej du, om jag skulle vara tvungen att stå där vid scannern och datorn varenda dag mellan 8-17 skulle jag nog inte alls vara lika positiv...

Varmaste kramar till er allihop!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards