Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

S- - !

Av Lambergsfrua - 31 mars 2011 17:11

SMHI varnade för s-- hos oss idag och naturligtvis fick de rätt.   

Det började så smått vid middagstid och nu liknar det mest dugg-s--. Vi har noll grader, men marken blir vit ändå. Mutter.   


Visst är det konstigt att deras förutsägelser om s-- och regn, åska och storm stämmer så bra, men när de lovar sol och ljumma vindar har de oftast fel. Ett av livets mysterier.    


Idag har vi skjutsat kära Barnbarnet från skolan till specialisttandvården.

Barnets ömma föräldrar var förhindrade att göra det själva. De deltog via sina respektive jobb på Värmlands största affärsmöte, som hålls i nybyggda Carlstad Confenence Center - en av Sveriges största konferens- och kongressanläggningar, dessutom.


Byggnaden med stora glasade ytor ligger vid Klarälven och har 1600 sittplatser. I kongressalen kan 1200 personer utspisas samtidigt - ganska imponerande. Måste erkänna att entrésidan inte är lika luftig och ljus.


För övrigt har det varit en lugn dag.

Önskar er en skön och avkopplande kväll.

Varma kramar,

Lambergsfrua   




 
 
Ingrid

Ingrid

31 mars 2011 17:34

Som du har kämpat mot kung Bore och ändå blir det snö! Fast nu är det nog inte han som regerar utan det är starurarna som kommer. Här har vi räknat till fem stycken, så ännu ska det bli två snöbyar till innan våren äntligen är här för gott.
SMHI har förutspått regn i kväll och i natt, vi får väl se hur det blir med det.

Kram och ha en fin torsdagskväll!

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

31 mars 2011 23:27

Ja, men nu tror jag i alla fall att Kung Bore inte mår så bra. Det här är dödsryckningarna och som du säger - två gånger till ska han visa sin bleka nuna, innan han ger sig ;)
Regn är väl OK - det hjälper Gumman Yö på traven.
Varma kramar!

 
yvonne

yvonne

31 mars 2011 18:02

Ja, denna s-- är inte välkommen nu! Hoppas att smhi:s väderprognos inför helgen stämmer, lite varmare väder på G! :) Jag får väl gå in nån gång på detta nya konferenscenter och kolla lite... :)

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

31 mars 2011 23:26

Vi har inte heller varit på nya CCC. Ska bli intressant att höra vad Dottern och Svärsonen säger - men självklart mådte vi in och bilda oss en egen uppfattning ;)
Kram,

 
Ruth

Ruth

31 mars 2011 20:09

Så stort och fint Confenence Center, blir säkert trivsamt med god mat. Vilken glad födelsedagskille det var i det förra inlägget, han ser ut att vara så nöjd och belåten. Det är en svår ålder nu när det gäller presenter som skall passa i tiden.
Ha det gott vännen, skall vandra vidare, gick inte att blogga i går, suck.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

31 mars 2011 23:25

Jag tror också att CCC blir ett lyft för Karlstad. Här finns nu ett alternativ till stora Löfbergs Lila Arena och mindre Sundstaaulan. Här kommer evenemangen att avlösa varandra. 6 april kommer Lill-Babs, Ann-Louise Hansson och Siw Malmqvist t.ex Inte för att vi ska gå dit, men ändå. Lite kul är det allt.
Födelsedagen var mycket lyckad och det sa han idag också. Trevligt.
Vi hörs!
varma kramar,

 
Calma

Calma

31 mars 2011 21:36

Hej på dej
Åhh,ja vad gör man inte för sina goa barnbarn,*L*
Så ni fick bakslag ni oxå,ja ingen brukar slippa dom,bara att gilla läget,
våren kommer så småningom,helt klart

Kramen från Calma:=)

http://calma-s.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

31 mars 2011 23:21

Ja du kära Calma, man gör väl nästan vad som helst för dem ;) Våren är på G, jag är tvärsäker. Det här är ungefär som att dansa jenka - ett steg fram, ett steg bakåt och tre steg framåt och så repris på det...
Varma kramr!

 
wiper

wiper

1 april 2011 09:29

Jag har kommit efter lite med kommentarer för jag har haft sån värk. Vilken fin bakgrund, så lyrisk. Verkligen fin byggnad och häftigt med så många fönster som släpper in så mycket ljus.

Ha en jättefin fredag
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

1 april 2011 10:59

Jag är verkligen ledsen för att du har så ont, men har den största förståelse för att du inte skriver så mycket då. Själv har jag inte bloggvandrat på flera dagar. Jag disponerar väl tiden fel, men tycker inte att jag hinner sitta vid datorn så mycket.
Ja du, CCC är en spännande buýggnad och av bilder att döma även ljus och luftig på insidan.
Ta det lugnt så du kryar på dig.
Varma kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards