Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 12 september 2011

Måndag

Av Lambergsfrua - 12 september 2011 10:23

Jaha, så var det dags igen för veckans jobbdag. Jag önskar alltid, att det ska regna och vara ett riktigt busväder på måndagar. Då blir lättare att få tag i de personer, som jag ska ringa till.Fint väder = folk ger sig av hemifrån på olika aktiviteter. Dåligt väder = folk stannar gärna inomhus.

Idag är det växlande och +14. Inte bra för mitt jobb med andra ord...


Önskar er alla en fin dag antingen ni stannar hemma eller inte!

Soliga kramar,

Lambergsfrua   

 
 
Ingen bild

Pelle

12 september 2011 10:48

Nu har Marias panna svullnat ännu mer, så jag kallar henne för Doris Karloff. Kanske en avlägsen släkting tilll Boris Karloff, han som spelade Frankensteins monnster.

Lambergsfrua

12 september 2011 19:55

Nä men stackarn! Nu väntar k´jag bara på att färgskiftningar ska framträda också...
Hälsa Doris så gott från oss och ge henne en ynkkram.
Soliga kramar,

 
yvonne

yvonne

12 september 2011 16:50

Ja, då har du fått din önskan uppfylld idag! Eller, förresten, det var ju rätt fint mitt på dagen..det är först nu på em det började regna. Hoppas du fått tag på de du skulle ha tag på! Kram!

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

12 september 2011 19:53

Nja, det var trögt på förmiddagen men framåt tvåtiden lättade - då regnet och blåsten kom =D
Som helhet blev det en bra dag på jobbet.
Varma kramar!

 
Ruth

Ruth

12 september 2011 22:26

Hade du bott här i Lerum så hadde alla du sökte varit hemma, det vräker ner och nu blåser det kraftigt. Du jobbar och står i, spar du till en kommande resa ? Tror nog att det redan planeras för en ny tripp :-)
Ha det gott vännen / kramiz

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

13 september 2011 16:09

Japp, du har så rätt min vän! Pengarna från jobbet går rakt in på "resekontot". Nu i september blir det en resa med ångtåg mellan Uddevalla och Lysekil och sen tar vi några dagar norröver för att njuta av höstfärgerna. Den resan blir helt beroende på vädret, så vi vet inte riktigt när det blir.
Sen har vi inget planerat för oktober, men alltid blir det väl något. "Så länge Gud vill och byxorna håller" som min rara gammelmoster brukade säga =D
Varmaste kramar!

 
Anita

Anita

12 september 2011 22:56

Japp !!! visst är det måndag men den är snart över och sen rusar det iväg och så är det fredag igen. När man jobbade så var det minsann inte den här farten på veckans alla dagar men nu är det ingen hejd på det.
Jag bloggtorkar fortfarande men vi får se endera dagen om jag tar mig i kragen. Jag läser ju era bloggar lika bra utan att själv skriva.
Ha det gott min vän i höstsolen. Kaffet smakar bäst utomhus ....
Stor kram till dig min goa vän !!!

http://minplats.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

13 september 2011 16:03

Kära Anita!
Du har så rätt, måndagen har redan försvunnit och nu är det redan tisdag. Och visst segade sig vissa veckor fram på den tiden, då vi besvärade arbetsmarknaden ;) Däremot gick helgerna rasande fort precis som jag tycker alla dagar för numera.
Vila du från bloggen min vän, så länge du behöver. Blogga ska kännas lustfyllt, annars blir det bara en belastning. Jag hoppas också att förkylningen har "torkat" upp nu, så du känner dig lite piggare.
Måndagen bjöd på ett par solglimtar här, men mest regn och rusk. Fortfarande behagligt varmt i alla fall.
Idag har vi då rakt inte sett till någon sol, men desto mer blåst. VI var ute en sväng med bilen idag och vindarna kändes i bilen. Promenaden ni i eftermiddags avkortades för det var rent obehagligt - och så visslade det i lurarna =DD Så fikat får bli bakom glaset på balkongen.
Ha det gott och många varma kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards