Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Arbetsdag - igen!

Av Lambergsfrua - 26 september 2011 10:26

Jaha, så är det måndag igen och vi ska snart ge oss iväg till veckans arbete. Det har regnat och är fortfarande mulet, så vi håller tummarna för att folk håller sig hemma, när vi ringer. Egosistisk? Jag? JAA!


Önskar er alla en bra dag oavsett väder och vind.

Varma kramar,

Lambergsfrua   

 
 
Anita Fridén

Anita Fridén

26 september 2011 21:50

Ja, så har ni varit ute med tuff-tufftåget igen om än på annan plats och här i vårt land. Fantastiskt vackra bilder har du fångat och verkligen visat skiftningar i naturen.
Trevligt att se Uddevalla dit jag har planer på att åka och fotografera lite till min släktforskning. Mysigt hotell !!! och så ett målat glasfönster. MYSIGT !!
Efter ett par fantastiska dagar så är det åter dax att gå till jobbet. Som i unga dagar. Hoppas ni hann njuta lite av det fina vädret idag (om ni nu haft det) ... Till helgen lovas högsommarvärme !!!
Stor kram till er ångtågsresenärer.

http://minplats.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

26 september 2011 22:16

Ja, du vet ju att vi är lite tågnördiga och passar på att tuffa omkring, när möjlighet ges =D
Om du ska till Uddevalla kan jag rekommendera hotellet, trots pyttelitet rum. Privat dusch och toa, två sängar, ett sängbord, stor TV och en stol. Inget mer. Bra frukost och vänlig, serviceinriktat ägarpar. Mer behövs ju inte.
Vädret var fint därnere på lördagen och i alla fall inget regn på söndagens hemresan. Mer kan man väl inte begära den här tiden på året ;)
Stora och varma kramar!

 
Inger Rozén

Inger Rozén

8 oktober 2011 18:38

HEEJSAN!
Dagmar!Jasså du heter Dagmar?Som du vet letar jag efter Dagmar Andersson.Troligen från Västerås.Hon hade ransoneringskort hos min farfar,Edmund.Tiden omkringjuni-juli1919.Du har så vackra kort!
Jag avskyr hösten.Har varit hemma 2 veckor efter vistelse hos min dotter med familj i New Orleans.Blandad väder o en dag var det 45 grader varmt.Inte roligt att komma hem till kylan.Vänligen Inger Rozén,Örebro

http://chintohs.blogspot.com

Lambergsfrua

8 oktober 2011 20:34

Har du sett att man kan kolla gratis i kyrkböckerna på ancestry.se fram till den 15 oktober. Kanske kan du få någon ledtråd där. Men visst kan man blir frustrerad. Jag har släktforskat lite, men gjort ett uppehåll nu över sommaren. Tar nog ett nytt abonnemang till vintern, då man har mer tid att sitta vid datorn.

Tack för berömmet för mina foton =D
Så underbart att få umgås med dottern och hennes familj i New Orleans. Vädermässigt blir det väl en chock att komma till den svenska hösten - och en saknad förstås.
Varma hälsningar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards