Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 14 januari 2015

Frustration

Av Lambergsfrua - 14 januari 2015 23:15

Idag har vi varit på en liten utflykt till Centralsjukhuset.
MiML skulle prova sandalerna, som han beställt på Ortopedteknik. De blir bra och kommer med posten. Det kallar jag service.

Nästa punkt på listan var ett beök på Hörcentralen, vilket resulterade i tid för kontroll inom ca 10 dagar. Också bra service. Och en vänlig tjej i receptionen.


Sista punkt på listan var ett besök på Hud. Det blev en besvikelse. MiML var där den 2 januari och beställde tid för undersökning av ful plutt vid nyckelbenet. Han underströk då speciellt vilka datum vi är bortresta i februari.


MiMLs duktige och alltid lika vänlige läkare har betonat, att MiML ska höra av sig direkt, om något "fult" dyker upp på kroppen. Och det har det ju gjort. En plutt, som växer så sakteliga.


Innan vi gav oss iväg till sjukhuset idag, kom kallelse till Hud - till en av dagarna vi är bortresta, den 18 februari. Det är alltså över sex veckor sedan MiML var på Hud och bad om kontroll. Avsikten med dagens besök på Hud var att rätta till det hela och få en annan tid. Ingen återbudstid finns och ingen ny tid kan bokas före den 20 februari, upplyste kvinnan i receptionen! Nähä och ska han sen vänta ytterligare sex veckor, är vi inne i slutet av mars. Hur kan hon förresten veta i förväg, att det inte finns några återbudstider? 


Jag är både arg, ledsen och frustrerad. Mycket mer än MiML. Han vill tro att det är en "snäll" plutt och det hoppas jag också - men det vet vi ju inte. Och det får vi tydligen inte heller veta förrän någon gång i slutet av mars... men sista ordet är inte sagt ännu.

Go'natt alla bloggvänner.
Varm kram,

Lambergsfrua 

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

15 januari 2015 17:00

Du ska se att det är en snäll plutt, men jag förstår din oro.
Hoppas att det trots allt dyker upp någon återbudstid. På Hud borde de väl vara medvetna om att såna här pluttar ska undersökas så snabbt som möjligt.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

17 januari 2015 13:34

Ja Ingrid, vi hoppas ju att det ska vara en snäll plutt - men det har vi hoppats varje gång. Fyra gånger har det varit en fuling, alltså malignt melanom och de har varit snabbväxande. Det farliga med dem är att de också växer inåt. Men som sagt, vi hoppas.
Vrm kram,
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Fredag 19 okt 18:15

September

Av Lambergsfrua - Fredag 19 okt 18:15

SeptemberFörsta höstmånaden bjöd på sommarkänsla.Vi åkte med en bussresa till Savalen i Norge och fick några härliga dagar i underbar fjällnatur.   Från vår balkong hade vi strålande utsikt över den ganska stora sjön Savalen.Vädret var lite växlande,...

Av Lambergsfrua - Söndag 2 sept 16:30

  Sommarmånaderna rann iväg med blixtens hastighet - men blixtar och dunder och framför allt regn har varit en bristvara. Varmt och torrt praktiskt taget tre månader i sträck - med några få undantag, bland annat midsommarafton.JUNI   Då firade vi en...

Av Lambergsfrua - Onsdag 30 maj 13:30

Den efterlängtade våren kom till slut och innan vi hann sansa oss, hade den förbytts till sommar. Den där skomakaren som skulle ha semester mellan hägg och syren hade inte en chans till ledig tid i år.   Vi har firat ett par födelsedagar i familjen o...

Av Lambergsfrua - Söndag 25 mars 16:00

Mars månad går mot sitt slut, men innan dess ska vi fira påsk, som kommer tidigt i år. Några påskliljor i rabatterna har vi inte än för Fröken Vår är lite skrämd av Snöprinsen, som gör sina oväntade attacker då och då med kalla nätter. Vintergäck har...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

Följ bloggen

Följ Lambergsfruas  blogg med Blogkeen
Följ Lambergsfruas  blogg med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se