Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 14 januari 2015

Frustration

Av Lambergsfrua - 14 januari 2015 23:15

Idag har vi varit på en liten utflykt till Centralsjukhuset.
MiML skulle prova sandalerna, som han beställt på Ortopedteknik. De blir bra och kommer med posten. Det kallar jag service.

Nästa punkt på listan var ett beök på Hörcentralen, vilket resulterade i tid för kontroll inom ca 10 dagar. Också bra service. Och en vänlig tjej i receptionen.


Sista punkt på listan var ett besök på Hud. Det blev en besvikelse. MiML var där den 2 januari och beställde tid för undersökning av ful plutt vid nyckelbenet. Han underströk då speciellt vilka datum vi är bortresta i februari.


MiMLs duktige och alltid lika vänlige läkare har betonat, att MiML ska höra av sig direkt, om något "fult" dyker upp på kroppen. Och det har det ju gjort. En plutt, som växer så sakteliga.


Innan vi gav oss iväg till sjukhuset idag, kom kallelse till Hud - till en av dagarna vi är bortresta, den 18 februari. Det är alltså över sex veckor sedan MiML var på Hud och bad om kontroll. Avsikten med dagens besök på Hud var att rätta till det hela och få en annan tid. Ingen återbudstid finns och ingen ny tid kan bokas före den 20 februari, upplyste kvinnan i receptionen! Nähä och ska han sen vänta ytterligare sex veckor, är vi inne i slutet av mars. Hur kan hon förresten veta i förväg, att det inte finns några återbudstider? 


Jag är både arg, ledsen och frustrerad. Mycket mer än MiML. Han vill tro att det är en "snäll" plutt och det hoppas jag också - men det vet vi ju inte. Och det får vi tydligen inte heller veta förrän någon gång i slutet av mars... men sista ordet är inte sagt ännu.

Go'natt alla bloggvänner.
Varm kram,

Lambergsfrua 

 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

15 januari 2015 17:00

Du ska se att det är en snäll plutt, men jag förstår din oro.
Hoppas att det trots allt dyker upp någon återbudstid. På Hud borde de väl vara medvetna om att såna här pluttar ska undersökas så snabbt som möjligt.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

17 januari 2015 13:34

Ja Ingrid, vi hoppas ju att det ska vara en snäll plutt - men det har vi hoppats varje gång. Fyra gånger har det varit en fuling, alltså malignt melanom och de har varit snabbväxande. Det farliga med dem är att de också växer inåt. Men som sagt, vi hoppas.
Vrm kram,
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Torsdag 11 jan 15:45

Så har vi då tagit steget in i ett nytt år och som alltid hoppas vi att det ska föra med sig lycka, glädje och framför allt god hälsa till våra nära och kära - och oss själva också förstås!   Mannen i Mitt Liv och jag tackade det gamla året och hälsa...

Av Lambergsfrua - 22 december 2017 13:54

Dan för dan före dopparedan är redan här och ljuset återvänder så sakteliga till våra breddgrader!   Vi har varit en sväng till Sonen i Göteborg, som jobbar i helgen. Vi hade förväntat oss att få njuta av den vackra granen inne i Nordstan, men blev b...

Av Lambergsfrua - 5 december 2017 13:45

Så är vi då inne i julmånaden och advetstider. Det känns allt lite rumphugget att julafton sammanfaller med 4:e advent i år, men hemma hos oss tjuvstartade vi med lite ljusslingor och adventspynt redan den 1:e december.   Ja inte med adventsstjärnan...

Av Lambergsfrua - 3 november 2017 17:00

  Som vanligt blir jag lika förvånad varje gång vi dyker in i en ny månad. Oktober slank iväg som en hal ål och nu är vi inne i årets tristaste månad - i alla fall i mitt tycke. Vi bjuds på mycket regn och rusk och blåst - och nattfost. Att skrapa b...

Av Lambergsfrua - 16 oktober 2017 13:00

Sedan vårt förra besök för tre år sedan har Livadia fått en frisör - stadens enda.   Mannen i Mitt Liv tyckte att det var läge för en ansning av kalufsen och beställde tid på salongen "L'epoque d'Aquis".    Efter en liten prommis i middagsvärmen sta...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

Följ bloggen

Följ Lambergsfruas  blogg med Blogkeen
Följ Lambergsfruas  blogg med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se