Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Stilla undran

Av Lambergsfrua - 15 september 2009 22:37

Det har varit ännu en helt fantastisk sensommardag idag med sol och upp till +18. Man blir naraså glad och tacksam Cool

Dagen har varit fylld med diverse småpyssel utan att vi för den skjull har gjort några stordåd eller särskilt märkvärdiga saker. I solnedgången fick vi ett kort och kärt besök av Dotter och Svärson - men jag ska inte trötta er med ännu ett solnedgångsfoto. Det sparar jag i min solnedgånsmapp Flört


NU en fråga till alla er som bloggat en längre tid än jag. Hur gör ni med äldre inlägg och foton? Jag ser ju att en del har sparat, medan andra inte har så mycket på lager. Jag är på väg att behöva "köpa" 100 foton till, men känner ett visst motstånd. Varför ska jag ha så många gamla kvar - eller resonerar jag fel? Är det roligt att ha dem kvar som en slags dagbok? Men å andra sidan skriver jag ju dagbok och har fotona sparade i datorn ändå. Skulle vara intressant att höra hur ni resonerar kring det här.


Önskar er alla en riktigt god natts sömn och en fin onsdag!

Soliga hälsningar loch varma kramar Glad


 
 
Ingen bild

GEB

15 september 2009 23:40

Haha...jag anar vad förkortningen BGB står för...!/Kram!

 
Berith

Berith

16 september 2009 08:30

Jag sparar , tycker det är trevligt att gå tillbaka till äldre inlägg och läsa och minnas..iof s har ju även jag kvar alla bilder i datorn...men bildena och texten hör som ihop på något vis tycker jag =)

Ha en bra dag!!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

16 september 2009 12:05

Javisst blir man glad för detta fina höstväder ;)

Eftersom jag gillar att ha mycket foton och bilder i min blogg så beställer jag hela tiden och dom verkar inte gå att ta bort nu, hittar ingen funktion än för detta. Efter att man använt upp 99 bilder så måste man ju beställa fler. Sen blir dom kvar i en mapp men jag använder en bild bara animation eller bild bara en gång.

Dom bilder man använt i bloggen kan man nog inte ta bort för då försvinner dom ur inlägget vad jag kan förstå eller har dom ändrat detta????

Ha en skön dag
kram

http://wiper.bloggagratis.se

 
Yvonne R

Yvonne R

16 september 2009 12:28

Jag har också funderat över att ta bort men om man vill gå tillbaka blir det kanske knasigt i det inägget.

Önskar dig en fin dag, sol här!!

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

16 september 2009 17:06

Ja jag håller med föregående skrivare. Jag sparar och alla bilder tycker att det är roligt o gå tillbaks för att titta på dem fast jag har dem i datorn. Om du tar bort bilderna från inlägget så blir det bara ett rött kryss där o det är ju inte kul om man vill gå tillbaks o kolla. Jag har vart på denna blogg i 2 år och det är roligt att gå tillbaks i tiden.
Jag har laddat upp 1420 bilder men har köpt 2000 så än finns det kvar. Ja sån e jag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

16 september 2009 17:07

Vet ej vart inlägget tog vägen jag skrev!
Hmmm jag som skrev så mycket.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

16 september 2009 20:25

Men kära GEB - jag har helt enkelt bara kastat om bokstäverna av misstag. Förlåt! Vad är det du anar att jag tänkte?? Något roligt tydligen ;)
Kramar!

Berith: Tack för dina synpunkter! Jag håller med dig helt om att det är roligt med texter till bilderna och inte minst kommentarerna :).
När jag lägger in mina foton i datormappar skriver jag oftast en kort text till dem. Men det är ju inte riktigt samma sak - och någon återkoppling med kommentarer har jag ju inte där ;) Frågan är om man verkligen går tillbaka och kollar på de gamla inläggen. Hm, jag får nog grunna lite till på hur jag ska göra.

Wiper: Jag tror man ka ta bor hela inlägget med både text och bild - om man nu vill det. Jag har plockat bort en del från starten (utom förklaringen till mitt alias Lambergsfrua), men känner mig rådvill nu.

Yvonne R: Man kan inte bor bara bild eller bara inlägg. Man måste ta bort alltihop i så fall. Om man nu vill det ...

Cina: Ditt första inlägg kom med! Visst blir man lite frustrefrad ibland ;) Det här handlar inte om de där futtiga 20 kronorna utan mer om principen. Spara eller inte spara. Och visst jag håller med dig, det är kul att gå tillbaks och titta - vad skrev jag för ett år sen t.ex Det är Mannen I Mitt Liv som tycker det är fånigt att spara - men jag är inte säker på att jag samtycker. Vi får se ;)

Tack för att ni har tagit er tid att skriva vad ní tycker!
Varma kramar!


http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards