Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 21 februari 2013

Andra chansen

Av Lambergsfrua - 21 februari 2013 15:15

Melodifestivalens Andra Chansen går av stapeln här i Karlstad på Löfbergs Lila Arena - LLA. Det är tredje gången de sker och uppskattas av bland annat affärsmän, hotell- och resturangägare. Ett arrangemang av den här kalibern betyder oerhört mycket för besöksnäringen och man vill på alla möjliga sätt suga på den karamellen.


Nere i centrum har man pyntat med festivalens färger och roligast tycker jag nog är den här utstyrseln på Stora Torgets ganska fula Fredsgudinna. För min del fick hon gärna vara klädd så för jämnan.   


Hela kommande vecka bjuds det på olika jippon och underhållning. Ganska lyckat att det sammanfaller med sportlovet också. Biljetter säljs både till fredagens genrep, lördagens matiné och lördagkvällens TV-sända föreställningen. Bussar går i skytteltrafik från Stora Torget till LLA till alla föreställningarna - och tillaks igen.Nu får vi bara hoppas att Sola från Karlsta' visar sig från sin allra bästa och soligaste sida.


Varm kram,

Lambergsfrua   

 
 
yvonne

yvonne

21 februari 2013 17:59

Jag såg när de satte upp lite olika färggranna band i stan, undrade varför, men sen såg jag kommunens meddelande på facebook, haha! (Du har förresten fått en utmärkelse av mig ;)

http://yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

21 februari 2013 22:18

Jag tycker utsmyckningarna är en riktigt kul idé.
Tack för din utmärkelse, som gör mig glad. Jag ska försöka knåpa ihop åtta sanningar om mig själv i morgon. Det kräver ju lite tankeverksamhet ;)
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Anita

Anita

21 februari 2013 19:30

Jasså, det ska bli andra chansen hos er ... Snygg utstyrsel och vem vet ?? det kanske blir de kläderna för jämnan sen ... Ska frua dit eller ska du sitta hemma och se det i TV.n?? Det börjar dra ihop sig - veckorna har gått fort och även om jag inte alls har fastnat för något själv så vill jag ju se hur det går. Finns ju så många åsikter och kul är också det.
Nu skriver du om sol igen ... Jag blundar ;)
Ha en bra fredag och ta hand om varandra
Stor kram till er !!

http://resenarskan.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

21 februari 2013 22:22

Jo du, så är det. För tredje gången har Karlstad lyckats norpa åt sig Andra Chansen och idag läste jag hur många miljoner det evenemanget genererar till besöksnäringen. Ofattbart, men positivt förstås.
Näe, jag och MiML ska inte se något live, däremot ska Dottern och Svärsonen till LLA och kola på spektaklet. Däremot ska vi förstås se det på TV, liksom de övriga sändningarna från Melodifestivalen. Kan inte låta bli, men har ingen klar favorit hittills.
Stor varm kram,
Lambergsfrua

 
Inga-Lill

Inga-Lill

22 februari 2013 14:34

Ha ha ha vilken fin Frihetsgudinna ni har. Håller med - hon var väldigt fin med kläder.
Ha en skön helg.
*Kram*

http://ilsi.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

22 februari 2013 15:41

Visst är hon trevlig att titta på så här. Utan de extra kläderna tycker jag att den där statyn är groteskt ful, men den ska symbolisera att unionsupplösningen från Norge skedde utan krig och blodspillan - och det var ju bra.

Trevlig helg till dig också!
Varm kram,
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Tisdag 14 sept 12:38

  Kvällarna kommer allt tidigare och det känns mysigt att tända ljus. Man kan ju hålla kvar lite av sommarkänslan med hjälp av väldoftande lavendel på ljusglaset.  Jag väljer att kalla den här tiden på året för sensommar, även om tidig höst är mer m...

Av Lambergsfrua - Fredag 9 april 16:45

  Det senaste året har helt överskuggats av Covid-19 med alla skrämmande rapporter om antal smittade, döda och biverkningar av olika vacciner. Mannen i Mitt Liv och jag har i möjligaste mån hållit oss isolerade och bara träffat vära närmaste utomhus...

Av Lambergsfrua - 17 december 2020 14:52


2020 är ett år som inte liknar något annat vi har upplevt och det närmar sig sitt slut. Den här julhelgen blir annorlunda för alla och även ensam för många. Vi kan inte träffas och umgås med familj och vänner som vi hade önskat, men på något sätt kom...

Av Lambergsfrua - 10 oktober 2020 15:19


Temperaturmässigt har vi inte fått höst här riktigt än, men det handlar nog bara om dagar, innan vi också har glidit in i den mörkare årstiden.Pandemin gör tillvaron lite ensam, men vi gör allt för att undvika smittan och håller oss på vår kant.   Då...

Av Lambergsfrua - 8 september 2020 15:15

Juli blev en blöt och förhållandevis kall månad, den månad då så många hade semester. Däremot bjöd både juni och augusti på fint sommarväder, ja några dagar till och med i varmaste laget för oss silverrävar.   Den här sommaren liknar ingen annan. Cor...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se