Lambergsfruas  blogg

Alla inlägg den 8 april 2014

Av Lambergsfrua - 8 april 2014 12:49

Många har berättat att de sett vitsippor redan för läääänge sedan, men jag vill se själv för att det ska kännas riktigt. Jag såg faktiskt inga förrän igår.

 
De var å andra sidan ganska stora, så de har nog funnits där över en vecka. Jag hade nog inte sett dem igår heller, om jag inte noterat, att en kvinna stegade bort från gångvägen och böjde sig ner. Först trodde jag att hon mådde illa, men såg snart att hon plockade vitsippor. Så äntligen har jag också sett dem i vår.

Mannen i Mitt Liv och jag har de senaste åren fått våra kalufser ansade på en större salong av två duktiga frissor - Ida och Michaela. När jag klippte mig senast och började planera så smått  för ett återbesök i april, log Michaela vänlig och höll med om att det nog vore lämpligt. Jag väntade mig att hon kanske skulle kolla i liggaren och eventuellt föreslå en tid, men det gjorde hon inte. Och jag frågade inte. När man är nyklippt känns det ändå inte så viktigt.

 
Förra veckan fick vi förklaringen - Ida och Michaela öppnar eget nästa vecka! De hade tystnadsplikt gentemot sin arbetsgivare tills de slutade på den salongen och det är förståeligt. Risken fanns ju att de skulle locka med sig kunder...

De hade köpt Salong Kalufsen, som har anor från 1977. De senaste veckorna har de slitit med att renovera och fräscha upp lokalen. Vi fick klart för oss detta genom en god vän till IdaI, så igår var MiML och jag där och beställde tid för klippning. Då var det fortfarande lite rörigt, men jag är övertygad om, att allt kommer att vara klart till premiären nu på måndag. Spännande! 

Idag är det grått här och spridda skurar. Varför hon ska skura här just nu vet jag inte, men det blir i alla fall rent och vårgrönt i naturen ;)

Varm kram,
Lambergsfrua   

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards