Lambergsfruas  blogg

Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Lambergsfrua - 12 juni 2009 22:57

Ja, inte blev det riktigt som ungdomarna hade tänkt sig. När de träffades för att grilla, var det i stort sett upphållsväder.  Sen började det regna och sen spöregna. Grillen slocknade med ett fräsande och man beslutade sig för att gå efter Plan B - att förflytta  sig inomhus hem till Erik. För så var det uppgjortmed föräldrarna.


Några cyklade dit, några cykellösa fick bilskjuts av mormor och morfar, som stod stand by, eftersom Eriks föräldrar var på studentuppvaktning. I vanliga fall tar den cykelturen ca 10 minuter, men nu drabbades cyklisterna dessutom av broöppning! Ja även vi i bilen, men vi satt ju torrt. Jag lovar att de minuterna ute i regnet säkert kändes s-e-g-a och l-å-n-g-a.


Hallgolvet fylldes snabbt med ett antal våta skor och tvättstugan blev fullbelamrad med sjöblöta regnkläder. Humöret var det inget fel på i alla fall. Killarnas grova målbrottsröster blandades med tjejernas ljusa glada skratt.  Vi "gamlingar" höll oss på nedervåningen...När Eriks föräldrar sen kom hem igen  bjöds ungdomarna på bl.a pizza och en häftig film - och mormor och morfar kunde återvända till hemmet. Och Talang 2009. En lite annorlunda men inte alls otrevlig fredagkväll :)

Av Lambergsfrua - 12 juni 2009 16:28

Så har då sommarlovet börjat i våra trakter. Studenterna släpptes ut i går och idag var det dags för alla andra att glädjas åt friheten. Tänk, ett helt långt sommarlov ligger nu framför barn och ungdomar! Jag brukar säga, att den här dagen är sen bästa på hela sommarlovet. En till synes oändlig räcka dagar av frihet från skola och läxor ligger framför dem. Att sen den där räckan oändliga dagar väldigt snabbt blir mindre oändlig är en annan femma:)


Vår Erik tog ju "Grundenten" idag. Tyvärr regnar det, men det hindrar inte kamraterna från att träffas och grilla lite i kväll. Ja, kväll och kväll - de träffas redan nu vid femtiden. Det man oroas lite för är ju, att objudna gäster ska dyka upp och ställa till bråk.  Men det finns föräldrar  i närheten, som kan avstyra sånt och det känns bra. Hoppas alla får en trevlig och mysig kväll!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards