Lambergsfruas  blogg

Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Lambergsfrua - 22 januari 2010 19:29

... för ca ett år sen var vi i Egypten på en spännande och mycket intressant resa. Vi reste "all inclusive" med Solresor till ett superfint hotell i Hurghada Förutom mat och dryck ingick alla utflykter - och de var många och innehållsrika. Många foton blev det.


Kan kanske verka fånigt att betala för all inclusive, man bör ju stödja de lokala restaurangerna, men med tanke på att vi längre är helt unga och inte alls är vana vid den bakteriekulturen, var det nog klokt. Vi blev aldrig magsjuka och bara ett fåtal av våra medresenärer kände sig lite dåliga en eller ett par dagar - det visade sig, att de  hade varit ute och ätit på lokala restauranger.   


På hotellresturangen serverades fantastiska lunch- och middagsbufféer med god mat och många olika sorters färska grönsaker. DEt ska man ju akta sig för vet varje resenär - men allt var faktiskt sköljt i mineralvatten! Det hade ju varit dålig reklam för hotellet, om gästerna blivit sjuka av den mat som serverades, eller hur?


I Luxor gjorde vi en båttur på Nilen med en s.k felucca i solnedgången. Magiskt vackert.   


På en utflykt till ett beduinläger i öknen skojade vår guide till det lite och gjorde en trickfotografering, så jag ser ut som en något åldrad Pippi Långstump - men hon lär väl å andra sidan också ha kommit upp i pensionsåldern vid det här laget, om man tänker efter. Och det gör man ju ibland   


Hur guiden gjorde? Jo, han höll en sten liten sten framför sin kamera, bad mig lyfta upp armarna och så tog han fotot. Kul idé tycker jag  


Nu är det snart dags för Let's Dance.

Önskar er alla en trevlig helg!

Många varma kramar till er alla!   

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards