Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 12 januari 2014

Mail från Fru Garnisonen

Av Lambergsfrua - 12 januari 2014 16:00

Jag har fått ett erbjudande om lån av fru Garnisonen Maria Ocean. Det verkar som fru Garnisonen har anlitat Google översättningsfunktion och det ger ju ett totalt oseriöst intryck, även om erbjudanet mot all förmodan skulle råka vara seriöst.

Jag har Googlat lite på namnet Maria Garrison och det finns en anerikans "bank manager" med det namnet - och en drag qeen! Undrar föreesten om hon heter Ocean också   

 
Komplimang av säsongen.
 
Jag är fru garnisonen Maria Ocean finans VD. Jag är en certifierad lån långivare erbjuder lån till människor som är i behov av lån, här är några frågor: är du i behov av ett lån för något ändamål?, vill du betala dina räkningar?, är du i ett finansiellt problem? Behöver du en finansiell lösning?. Här är lösningen på alla dina finansiella problem. Jag ger ut lån för projekt, företag, skatter, räkningar och så många andra skäl, våra lån är enkelt, Billigt och snabbt.
Kontakta oss idag för det lån som du önskar, kan vi ordna lån du passa din budget på låg ränta 3%. Om intresserad Fyll i uppgifterna nedan:
 
Fullständigt namn:...
Kontakt adress:...
Phone:............................
Land...
Belopp som krävs som lån:...
Lån varaktighet:...
Gender:..............................
 
Bekräftelse på detta mail, kan vi börja med behandlingen av ditt lån. Det finns mer att vinna på att få ett lån från detta företag.
 
Hälsningar som jag ser fram emot för att höra av dig snarast.
 
Kontakta oss för mer information:
E-mail: [info.oc_finance@qq.com]
Mrs Garrison Maria
Verkställande direktör.

Jag har inget behov av något lån har redan tagit bort hennes erbjudande.
Vi har fått snö och har idag -8 och isig nordanvind. Inget som direkt lockar till uteaktiviteter - men jag har sett flera barn som glatt rutschat nerför backen här med sina pulkor.

Önskar er en skön fortsättning på denna söndag.

Varm kram,
Lambergsfrua   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

12 januari 2014 16:46

Imponerande att Fru Garnisonen väntar med att be om ditt kontonummer. Hon försöker verkligen vara seriös, men jag gissar att den frågan kommer i nästa mail ;)

Lambergsfrua

13 januari 2014 22:50

Jag var själv lite förvånad över det. De flesta sådana här mail brukar ju innehålla krav på kontouppgifter. men här utlovas ingen vinst eller andra förmåner, bara ett lån - fast inget sågs om till vilken ränta förstås ;)
Stora kramen,
Ma

 
Ingrid

Ingrid

12 januari 2014 19:53

Jag har minsann också fått en hel del mejl med lockande erbjudanden om att få låna pengar, men är inte heller i behov av det och om jag skulle vara det så vänder jag mig nog någon annanstans än tackar ja till såna här erbjudanden.
Nu har vi också fått några grader kallt och lite snö. Ganska onödigt tycker jag!
Trevlig kväll!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

13 januari 2014 22:53

Jag säger som du Ingrid, skulle jag behöva låna pengar skulle jag aldrig någonsin vända mig till någon som ger mig erbjudande via mail, bra eller dålig svenska spelas ingen roll.
Jag fattar inte att den här typen av mail fortsätter att cirkulera, men det kanske finns en och annan som nappa - och då har "affären" gått i lås.
Snö och kyla - ja, totalt onödigt!
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Ditte

Ditte

13 januari 2014 15:07

Hahaha, kan nån gå på att skicka in uppgifterna till denna fru Garnison?

http://www.yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

13 januari 2014 22:56

Vet du Ditte, jag är rädd för att det finns en och annan person i desperat behov av pengar, som gör det. Tyvärr. En seriös bankdirektör skulle naturligtvis se till att översättningen till svenska blev korrekt, men en person i penningnöd kanske man inte bryr så mycket om sådana bagateller.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Ingen bild

mr luther

11 februari 2014 05:16

om du behöver en legitim lån maila mig nu johnlutherloanfirm1@outlook.com

 
Ingen bild

mr luther

28 februari 2014 04:35

hello mina vänner så att du behöver en snabb och garanterar lån om ja inte slösa mer av din tid, komma tillbaka till ua nu via e-post som johnlutherloanfirm1@outlook.com så att vi kan erbjuda dig en legitim lån hälsningar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Måndag 25 maj 15:02

När temperaturerna pendlar mellan 12 och 20 grader får man väl ändå säga, att sommaren har kommit - eller försommaren i alla fall. Det är midsommar om mindre än en månad. Mitten på sommaren alltså... I dessa märkliga Corona-tider håller vi oss hemmav...

Av Lambergsfrua - Onsdag 22 april 13:00

Ja nu råder det ingen tvekan, våren är här och de senste dagarna har det faktiskt varit försommar med sol och många sköna plusgrader. Då gäller det att tanka D-vitamin för att orka med den isolering som Coronaviruset fört med sig.   Vi håller oss he...

Av Lambergsfrua - Söndag 9 feb 12:45

  I år tycks vi inte få någon vinter här vid Vänerns nordkust varken vad gäller temperaturer eller snö. Visserligen har vi haft några dagar (och nätter) med minusgrader och ett tunt snötäcke, men inte så mycket att det kan kallas vinter. Tjärnen har...

Av Lambergsfrua - 30 december 2019 12:34


Så är då 2019 snart till ända och ett nytt år står och stampar i farstun. Vad det kommer att föra med sig vet vi inget om, men som alltid hoppas vi förstås, att det ska lyckosamt på alla sätt och vis. Jag önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!Kram,Lam...

Av Lambergsfrua - 28 september 2019 16:08

Så har sommaren långsamt glidit över till höst. Luften är svalare, träden skiftar färg och trädgårdens fruktträdens grenar dignar av frukter innan de plockas eller blir fallfrukt.Jag önskar alla en riktigt skön fortsättning på hösten!Lev väl!Lambergs...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

Följ bloggen

Följ Lambergsfruas  blogg med Blogkeen
Följ Lambergsfruas  blogg med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se