Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 10 mars 2012

Melodifestivalen

Av Lambergsfrua - 10 mars 2012 20:30

David Lindgren: Rasande skicklig showartist. Trist kostym


Torsten Flink har en urstark och utlämnande låt, men det här här helt fel forum, anser jag. Prydlig klädsel där den röda halsduken piffar till det hela - men ändå tråkig.


Death by April: Nej! Inte alls min melodi hur duktiga de än må vara. Också tråkiga kläder.


Lisa: Jag gillar henne, men det här är ingen låt jag fastnar för. Trista kläder. Jag gillar däremot de fladdrande tygstyckena i bakrunden.


Värmlands stolthet Top Cats från Torsby. Härlig spelglädje, men inte har de någon chans internationellt inte. Utrtista kläder dessutom.


Loreen är en udda fågel, lite hippiekänsla över kläder och koreografi. Låten helt OK om än inte i min smak - alldeles för dramatisk. Men hon är ju favorittippad, så man vet aldrig...


Ulrich Munter: Lika gammak som vårt kära barnbarn. Måste han ha en sån där fånig keps förrsten? Varje gång i alla sammanhang! Jag fattar inte vad hans låt egentligen handlar om. Vaddå soldiers? För att han är kär? Killen har verklig talang och vi kommer nog att höra mer av honom i framtiden.


Björn Ranelid: Nä, han må vara en gudabegåvad författare, men här platsar han inte, anser jag. Sara Li däremot är en fantastisk artist, som borde  få stå i centrum i det här framträdandet. Härligt röd paljettklänning dessutom. Glitter och glamour - I like!


Molly Sandén - ingen liten flicka längre. Bra låt om man gillar ballader, vilket jag inte gör. Och urtrista kläder! Svart, svart, svart med lite pärlor och tåtar hit och dit på armarna.  Jag vill ha FÄRG!


Danny: Den killen har jag gillat sen start. Skönt rörelsemönster. Kläderna är ingen höjdare utom när de lyser i mörkret. Då känns de lite festligare.


Jaha, vem som vinner? Inte en susning. Det kan gå precis hur som helst. Nu väntar jag med fortsättningen...


Nu har europajuryn röstat och Loreen vann. Sverige röstade på - vänta, vänta, vänta.


Så kom Helena Paparizou - i helsvart liksom alla dansarna. Otroligt skickligt Men var är alla färger??? Jag vill ha glitter och glamour!


Jaha, Loreen vann. Undrar hur hon står sig i konkurrensen, Önskar henne i alla fall ett stort Lycka till!

Nu stänger jag TV:n för i kväll.


Önskar er en god natts sömn,när det blir dags.

Varma  kramar,

Lambergsfrua   

 
 
katsura

katsura

10 mars 2012 21:23

Härlig recension av kvällens mello. Ja, nu får vi se vem som vinner. Just nu leder Danny och Loreen (och då hejar jag på Loreen, men Torsten är allra bäst, men som du också säger; fel forum!)

http://katsura.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

11 mars 2012 12:19

Åh, tack snälla Katsura! Ja nu vet vi att det blir Loreen som får åka till Baku. Jag tror nog att hon har en större chans internationellt än vad Danny skulle ha - eller inte! Man vet aldrig vad som slår i dessa sammanhang.
Önskar dig en skön vårsöndag!
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Ingrid

Ingrid

10 mars 2012 22:05

Är det någon av de här låtarna som ska kunna stå sig i konkurrensen i Baku, så är det Loreen.

Här blir det inte godnatt på länge, för nu är det snart dags för Kommissarie Banks.

Kram och sov så sött!

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

11 mars 2012 12:17

Där håller jag med dig Ingrid. Loreen har något speciellt både med själva låten och framträdandet. Lite spännande ska det bli att se hur det går för henne.
Här ser det ut att bli en fin vårdag med just nu +5 och en sol som döljs bakom tunna molnslöjor. Hoppas du också får en fin söndag.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
wiper

wiper

11 mars 2012 09:52

Vilken häftig beskrivning du gjort över artisterna och låtarna. Den var riktigt underhållande ;)

Jag höll på Loreen och Thorsten Flinck. Håller med dig om att Sara Li har en fantastisk röst och borde fått sjunga själv. Jag känner igen det som Ranelid framför eftersom vi varit på ett föredrag med honom och han hade samma maner och liknande text. Han var alltså sig själv ;)

Ha en jättefin dag med din man
min man och jag hälsar så mycket
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

11 mars 2012 12:14

Tack Wiper! Och tack för hälsningen också!
Jag satt med lappen i knät och skrev lite under programmets gång. Ja, Ranelid är nog som han är, men han en klart udda fågel i vår svenska Jante-värld. Ibland lite uppfriskande, ibland inte.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Ruth

Ruth

11 mars 2012 15:50

Vilken duktig recension du ger om kvällen i går, själv så tittade jag bara när rösterna kom, så jag missade allas klädstilar. dom 2 topplåtarna var helt i min smak så jag är nöjd. Första gången som jag inte har tittat hela tiden från början till slutet, men vi var ju bortbjudna, och intresset hos dessa var vagt.
Hoppas du har haft en fin söndag.
Kramen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

11 mars 2012 23:05

Är man hos vänner på bjudning blir det inte lika intressant att följa programmet. Vi satt själva här hemma och då har man all tid i världen att tycka och gnälla;)
Den här gången hade jag ingen riktigt favorit, men jag hoppas att Loreen har en chans att först och främst kvalificera sig till själva finalen och sen göra bra ifrån sig där. Men man vet inte i de här sammanhangen. Det kan gå precis hur som helst.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Ingen bild

Sonen

11 mars 2012 18:43

En ypperlig mello-rapportering får jag lov att säga. Du kunde ha suttit och skrivit det live för kvällstidningarna, det hade funkat. Du kanske borde fråga dem till finalen? Undrar just om det unde kunde tänkas vara intresserade faktiskt. Dessutom slipper du ju åka till Baku för att rapportera på det sättet, något jag upplever som en fördel ;p / Kram

Lambergsfrua

11 mars 2012 23:02

Tack snälla för rosorna du strör, men jag tror inte någon kvällstidning är intresserad av sådana reportage - det ska vara mer "skandaler" för att de ska nappa.Däremot skulle jag inte ha något emot att åka tull Baku - ett outforskat område på vår karta... Eller kanske inte. Inget favoritresmål kanske;) Jag sitter nog hellre med lappen i knät och rapporterar till min blogg.
Varma kramar ,
Ma

 
Ingen bild

Maria

12 mars 2012 18:28

Tack för den härliga sammanfattningen! Publiken glittrade definitivt mer än de på scenen, men det är riktigt kul att kolla ändå - enda låten vi faktiskt inte lyssnade på var Molly Sandens. Jätteduktig med otroligt tråkigt.
Kram

Lambergsfrua

13 mars 2012 11:37

He he, det var så lite så;) Visst, jag kollar också med någon slags hatkärlek och den här gången kollade jag med lappen i knät. Det blev klart roligare på så sätt.
Kramar,
Ma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards