Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 12 mars 2012

Sista dagen på jobbet!

Av Lambergsfrua - 12 mars 2012 14:15

Underbart vårväder med hela +12! Vi har varit ute och stavtravat iklädda tunna jackor, som vi sen fick ta av oss! Första gången i år!


 

Krokus och snödroppar blommar och isen smälter undan på Tjärnen.


 

Vi såg massor av vintergäck! Jag njuter!



Ja, det får man väl hålla med om. Omtänksamt att sätta upp en skylt, så ingen får för sig att försöka gå på vattnet ...

 

I förmiddags kom en kranbil och lyfte upp den där slybevuxna timmerlänsen på stranden. Änderna såg något förvirrade ut när deras kryssande ö plötsligt försvann.



Och här ligger den nu som en strandad val.  


Om några timmar ska MiML och jag till SDR-kontoret och jobba för sista gången! I sju år har vi jobbat där på måndagar med några veckors uppehåll på somrarna - och uppehåll när vi rest bort förstås. Det har aldrig varit svårt att få ledigt. Under åren har chefer och anställda växlat, men killarna på lagret och MiML och jag har jobbat kvar. Vi har blivit inventarier med andra ord.


Arbetstiden
har varierat stort från åtta timmar till nuvarande fyra, men att jobba från 15 till 19 passar inte oss alls. Var fjärde måndag kl 18 har vi dessutom styrelsemöte i vår brf och då stämmer det ju inte. Så i kväll blir vi silvergrå pantrar på riktigt och det känns bara bra!


Önskar er alla en härlig dag!

Soliga kramar,

Lambergsfrua   

 
 
Ingen bild

Sonen

12 mars 2012 15:34

Vad säger du, inget mer SDR, det var som fasen. Jag antar att det i och för sig kan kännas ganska skönt på ett sätt, och står valet mellan HSB och dem är det ju ingen direkt tvekan. Se till att njuta av arbetet i kväll med andra ord ;D / Kram

Lambergsfrua

13 mars 2012 11:46

Har nog glömt att nämna det i den allmänna yran över din bok. Vi har funderat på det en tid men tog beslutet förra fredagen, alltså för dryga veckan sedan. Det var då vi fick veta att arbetstiden ska ändras till eftermiddags- och kvällstid. Var fjärde måndag krockar det med våra styrelsemöten för brf:en och i april har vi dessutom ekonomikurs två måndagar. Nu känns det bara bra - men ovant.
Soliga kramar från oss båda,
Ma

 
Anita

Anita

12 mars 2012 17:55

Välkommen in i de grå pantrarnas gäng ... Det är inte dumt att ha måndagarna ledig heller,ser du och det tror jag att du blir varse från och med nästa vecka. Här har varit 13 grader varmt idag så på vädret kan man inte klaga.
Ha en skön måndagkväll min goa vän !!!
Stor kram från mej !!!

http://minplats.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

13 mars 2012 11:43

Tackar! Självklart kommer det att vara skönt med lediga måndagar. Vi har bara inte riktigt kommit in i de tankarna än, men vänta bara - det gör vi snart;)
Lika underbart väder idag, så det blir stavtrav med kameran i byxfickan. Kanske jag hittar lite fler vårtecken.
Varma soliga kramar!
Lambergsfrua

 
yvonne

yvonne

12 mars 2012 18:18

Grattis till ett äkta pancholiv då! ;) Det var kanske på tiden...ni har väl att göra lite ändå kan jag tänka :) Vi får ses igen nån dag nu tycker jag, när ni har lite mer tid över ;) Javisst, ja...jag jobbar ju ...men inte jämt! Ha det gott i vårsolens glans!

http://yvonneeblogg.blogspot.com

Lambergsfrua

13 mars 2012 11:41

Tack Yvonne! JO visst var det på tiden, det kände vi också. Vi har funderat under det senaste året och när man nu ändrade arbetstiderna var det ingen tvekan längre. Vi har ju ändå styrelsejobbet i vår brf så sysslolösa är vi inte.
Klart vi ska träffas igen. Eftersom du är mer upptagen än vi får du tala om när det passar dig.
Vi hörs!
Soliga kramar,
Lambergsfrua

 
Ingen bild

Maria

12 mars 2012 18:31

Härligt! Ja både med vårtecken och sista jobbdag, alltså :D
Kram Maria
PS ser fram emot fortsättningen på den spännande berättelsen om stocken...DS

Lambergsfrua

13 mars 2012 11:34

Dubbelt upp att glädjas åt med andra ord;)
Jag undrar om det händer något med med "stocken" (som ju egentligen är tre sammanlänkade). Jag misstänker att får ligga kvar där och så dör slyet i brist på vatten. Skräp med andra ord...
Kramar,
Ma

 
Ruth

Ruth

12 mars 2012 19:13

Så mycket vår du har fångat med din kamera, snart blir det grönt över allt, det blir som en explosion när värmen kommer. I dag har det varit sommarvärme +16 i skuggan, i solen vet jag inte, men folket på gatan har gått utan jackor. Själv så höll jag en tunn jacka på, är lite försiktig av mig. Grattis till riktiga pantertanter, nu får andra ta vid, tror det kommer att kännas befriande.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

13 mars 2012 11:32

Tack snälla för "rosorna"! Ja, bara värmen kommer och håller i sig blir det snabbt grönt. Det ser ut att bli ännu en fin dag med sol och lätta skyar. Redan nu vid middagstid är det +12 i skuggan.
Visst känns det skönt att vara ledig på heltid nu, även om vi fortfarande är engagerade i vår brf. Lediga måndagar känns mycket ovant och vi har inte riktigt vant oss vid tanken än.
Ha en riktigt skön vårdag!
Soliga kramar,
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Tisdag 14 maj 13:24

Det är underbart försommarväder nu med sol och lagom sköna plusgrader. Eftersom det är mycket som händer i mitt liv nu, kommer jag att  fortsätta min bloggsemester. Kanske återkommer jag, kanske inte. Orsa kompani lovar ingenting bestämt...   Ha det ...

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards