Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 17 november 2012

Så mycket bättre

Av Lambergsfrua - 17 november 2012 22:31

Jag måste verkligen be merparten av Sveriges alla TV-tittare om ursäkt, men jag tycker inte att den här säsongens "Så mycket bättre" är bra. Artistern är duktiga, men det är inte alls min typ av musik. Ikväll satt jag och somnade, när Pugh sjöng...


Då är Downton Abbey så mycket bättre.  Ingen risk att jag somnar där inte.

Önskar er alla en god natts sömn och en fin söndag.

Varm kram,

Lambergsfrua   

 
 
Ingrid

Ingrid

17 november 2012 22:50

Kvällens program av "Så mycket bättre" var inte ett av de bästa och Pugh gjorde inte alls bra ifrån sig och Maja gillar jag inte något vidare, men de andra var jättebra tyckte jag i alla fall.

Jag läste att "Så mycket bättre" förlorat många tittare till SVT1, så du är nog inte ensam om att inte vara helfrälst.

Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

19 november 2012 22:23

Jaghar också sett att tittarsiffrorna har dala för det programmet. Kanske det beror på att man inte lyckat så till en bra mix av artister som kan locka folk i olika åldrar - något för både yngre publik och för lite mer mogen publik
Varm kram,
Lambergsfrua.

 
Ingen bild

Sonen

18 november 2012 00:26

Ser inte på det men zappade in när Missy Li sjöng förra helgen. Jag visste ju innan att hon var duktig men det framträdandet var inget annat än imponerande. Vilken känsla, vilken röst från själen (som det tycks), vilken tjej. Hur det är i övrigt har jag dålig koll på, men förstod att det var Magnus Ugglas låtar i dag. Det var kanske därför ni tyckte programmet var dåligt? Han är ju onekligen lite töntig, även om han har legat högt på listorna och gjort en del trallvänliga små trudelutter. / Kram

Lambergsfrua

19 november 2012 22:27

MIss LI har jag gillat från första gången jag höde och såg henne på Allsång på Skansen (tror jag det var). Pugh har aldrig varit någon favorit inte heller Sylvia, som jag upplever som tillgjord. Magnus Uggla har skrivit många bra "catchy" låtar, men nä han känns arrogant i sin framtoning. Synd för han är nog inte så förstod jag av "hans dag".
Varm kram,
Ma

 
Loka

Loka

18 november 2012 07:53

Traksar in denna söndagsmorgon och säger ett stilla God Morgon. Min ene tvillingson har stigit upp precis nu, innan dess har jag fått en stund för mig själv, sov faktiskt lite längre än brukligt ända till 5.30 Mörkeret utanför fönstert börjar så sakteligen ge vika men helt borta är inte mörkret. Dagarna är gråa och en fuktig temperatur medföljer, man kan tro att det ska bli vår och inte vinter. I mitten av november är vi och snart borde snön komma, snön som ligger kvar och lyser upp i mörket.

Jag har inte följt med i "Så mycket bättre" så kan tyvärr inte ha någon åsikt, Downtown Abbey skulle jag älska att se, vill dock inte hoppa in när det gått så många avsnitt, blir kanske till att samla på den :)

Önskar dig en skön söndag
Varma kramar
/Loka

http://mellantidochrum.blogspot.se

Lambergsfrua

19 november 2012 22:30

Vid det här laget får jag säga god kväll Loka!
En mörk och gråmulen dag, då ljuset varit tänt hela dagen här inne. jag är tacksam för varje dag som vi har plusgrader så vi slipper halkan.
Downton Abbey kan du kanske se på SVT Play om du har tid och tillfälle. Du kan ju läsa en resumé av de sända avsnitten, innan du börjar titta, så du får bakgrunden förklarad.Jag tror man kan ha glädje av serien även om man dyker in i den nu.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Margit

Margit

18 november 2012 11:36

Kollade också på programmet i gårkväll. Tyckte att DARIN och Miss LI sjöng bäst....med inlevelse...
Tråigt och grått ute idag igen.men snart så får vi locka fram adventsljusstakar och tända dem. Då blir det genast ljusare och mysigare.
Önskar dej en fin söndag..Kram!!!

http://margitholm.blogg.se

Lambergsfrua

19 november 2012 22:41

Darin levererar alltid, likaså Miss Li. De två är den största behållningen av programmet tycker jag.
Vi har tänt ljusslingan på balkongen och kommer att plocka fram en del andra belysningar till helgen - dock inte adventsljusstakarna. De ska bara lysa från 1:a advent till trettondagen - för oss är det tradition och sån vill vi inte ändra på;)
Varm kram,
Lambergsfrua

 
kristina

kristina

18 november 2012 20:19

Jag håller nog med dig om att det inte är så bra som tidigare. jag tittade på gester med gester istället, det var jätteroligt.
Go kram!

http://kristinakickibloggplatsen.se

Lambergsfrua

19 november 2012 22:54

Det måste vara något fel på mig för jag har även på tidigare favoriten Gäster med gester . MiML har hjärtligt roligt åt det programmet och jag sitter där som en riktig torrboll och tycker deltagarna bara sjåpar sig. Det måste vara mörkret som påverkar mig negativt. har börjar äta D-vitaminer - hoppas det hjälper;)
Varm kram,
Lambergsfrua

 
wiper

wiper

19 november 2012 11:22

Då är jag kärringen mot strömmen för jag tycker det är bra och gillar nästan alla artister. Tur att vi har olika smak annars vore det likriktat. Jag har sett att det är rätt många som inte gillar denna omgång. Det kan också vara så att serien är mättad nu och det behöver kommas på nåt nytt.

Downton Abbey är en kvalitetsserie med toppenskådespelare. Den njuter man verkligen av.

Då får jag önska dig en fin måndag istället ;)

kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

19 november 2012 22:57

Jag tycker själva programidén är helt suverän, men kanske är det så att sammansättningen av artister den här gången inte tilltalar alla smakriktningar - vilket jag tycker att de tidigare omgångarna har gjort.
Downton Abbey är en riktgi höjdare och varje gång ett avsnitt är slut känner jag en längtan till nästa veckas avsnitt - dit det är såååå långt;)
Varm kram,
lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards