Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 21 november 2012

Ännu en dejt med Elvis ;)

Av Lambergsfrua - 21 november 2012 22:53

I går besökte MiML och jag King Creole Shop & Café igen för fika i mysig miljö.

På alla bord står alltid en färsk ros (inga sidenblommor här inte!)



På TV:n rullade en video med Elvis i ung upplaga - skön musik förstås. Vid borden i caféet satt flera nöjt leende personer med blicken vänd mot TV:n.



En lite äldre och tröttare Elvis dök upp i rutan - men rösten var lika fin. Kvinnan vid bordet bredvid log vänligt mot oss och kontstaterade: "Han är Kungen!"


 
Vi avnjöt varsin stor räksmörgås med massor av räkor, ett helt ägg och inte majonnäs utan någon annan sås med sting, som inte kändes så fet - remouladsås kanske? Gott!  


Idag har vi förberett julkorten och skrivit de julbrev, som ska till vänner i USA. Tiden slinker iväg snabbare än smör smälter i solsken. USA-posten ska vara iväg senast den 7 december - och då är vi upptagna med annat.


Nu är det dags för Loppelådan, så jag önskar er alla en god natts sömn.

Varm kram,

Lambergsfrua   




 
 
Ingrid

Ingrid

22 november 2012 09:51

Det låter som ett trevligt ställe och visst är Elvis Kungen med stort K!

Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Lambergsfrua

22 november 2012 13:22

Jo men visst är det så Ingrid. Ingen kan riktigt mäta sig med honom - hans röst med andra ord, även om många har försökt och fortfarande föröker.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Ingen bild

Sonen

22 november 2012 12:40

Det är roligt att det finns underlag för ett ställe som är så specialiserat i sin framtoning. Fast det är klart, en kille som Elvis lär ju alltid ha sin publik. Får man dessutom goda mackor till skönsången blir det ju knappast sämre ;) / Kram

Lambergsfrua

22 november 2012 13:26

Jag egentligen är det ju smått otroligt att det fungerar. Vi var inte ensamma i lokalen och det kom fler gäster, när vi gick. Enligt reklamen serverar man stans godaste räksmörgåsar där och det är säkert riktigt. Jag har inte så många att jämföra med. Brukar inte äta räksmörgås på lokal, däremot på tåget hem från Stockholm ibland;)
Stor kram,
Ma

 
Ingen bild

margaretawårenius

22 november 2012 15:13

ska julkorten var iväg i januari?

margareta

Lambergsfrua

22 november 2012 22:47

Ha ha ha! Här har tyrckfels-Nisse varit i farten. 7 december ska det vara förstås och nu har jag ändrat det i bloggen.
Kram,
Lambergsfru

 
Loka

Loka

22 november 2012 17:54

Oj så härligt att få besöka denna plats =) Det låter väldigt avkopplande och en stunds rekreation är aldrig fel!
Ni är väldigt flitiga hör jag, julkort är inte skrivna det mesta skickas nog tyvärr, med epost idag från min sida men visst är vanliga kort att föredra.
Jag använder blogg.se adressen också så att du ska finna vart den andra platsen är..så du kan nå mig "ler"

Ha det gott
Kramar /Loka

http://norrglimtar-blogg.se

Lambergsfrua

22 november 2012 22:51

En bidragande anledning till att vi gick dit igen var, att vi fått några "gå 2 betala för 1"-kuponger av Dottern och Svärsonen - och stället har hög nostalgifaktor.
Vi skickar ganska julkort med e-post också, men i USA anses det artigare att skicka riktiga kort med snigelpost och så ska det vara lite sammanfattning av året som gått också.
Jag har bytt din länkadress hos mig, men jag lyckas inte hitta dig på FB. Om du vill ha den kontakten kanske det är enklare, att du söker mig.
Varm kram,
Lambergsfrua

 
Loka

Loka

23 november 2012 09:01

God morgon =)
Så det gick inte att hitta mig? Jag kan ju inte söka efter mig själv ;) Vill dock väldigt gärna ha dig som vän på FB men då måste du maila mig kontakt info så jag kan hitta dig.

Det är nog både artigare och trevligare att skicka julkort med snigelpost men jag vet inte hur det har blivit med detta, de som skickar har använt e-kort och då har jag fortsatt.
Kan tänka mig att det är efterlängtad post och uppdatering med julkorten till USA.
Sköt om dig vännen.

ps) såg att länken till blogg.se var bruten så det kommer en ny här: http://norrglimtar.blogg.se
Men som sagt, jag har denna månad på mig för att se vart jag trivs bäst, är lite kluven, gillar denna plats men majoriteten verkar vara unga, lite svårt att hitta äldre bloggare här..

http://norrglimtar.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

23 november 2012 11:49

Jag kommer in på båda länkarna till dig - fast till två olika bloggar förstås. Jag håller fast vid norrglimtar på bloggplatsen tills du ändrar.

Nej visst var det knepigt det där med FB, men vi ska nog lösa det problemet;)

När det gäller vänner i Sverige skickar vi e-kort, som jag fixar till själv av fina julfoton. Några av de äldre vännerna, som är lite mer traditionella av sig, får vanliga snigelpostkort. I de julkorten lägger jag med ett brev också, på samma sätt som jag gör till USA-vännerna. Det är ju breven som tar tid att knåpa ihop, för jag skriver personligt till var och en. En del USA-vänner kopierar sitt nut shell-brev och skickar samma till alla. Det gillar jag inte.

Önskar dig en fin fredag!
Kram,
Lambergsfrua

USA-vännerna

 
Ingen bild

Lambergsfrua

23 november 2012 11:55

Loka!
Jag fann för gott att ändra i min länklista, så nu kör jag enbart på din bloggplatslänk.
Kram,
Lambergsfrua

 
Göra på dejt

Göra på dejt

26 april 2013 23:29

kram på dig Frua! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra. Jag har länkat till dig från min blogg :-)

/Lina

kram <3

http://xn--m-bttre-7wag.se/gora-pa-dejt

Lambergsfrua

28 april 2013 12:01

Tack Lina!
Kul att du gillar den - men exakt samma inlägg gjorde du här för en tid sen.Jag vet inte riktigt varifrån du har länkat till mig, för din adress går till en en blogg, där du skriver om dejtingtips - ett stadie som jag har passerat för länge sen med råge ;)
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards