Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

GRATTIS!

Av Lambergsfrua - 30 oktober 2009 11:44

Just den här dagen 1986 vi i London med Dottern och hennes pojkvän. Det var en synnerligen trevlig och innehållsrik resa. Vi roade oss med både  "måsten", shopping, pubbesök och musikal- och teaterbesök.



Vi hade bl.a köpt biljetter till musicalen Chess, men när vi väl bänkat oss och satt där förväntasfulla i salongen, fick vi besked om att föreställningen var inställd Rynkar på näsan Va? Den något krystade anledningen var, att en trumslagare fattades - han satt fast nånstans i Londontrafiken och ingen visste, när han skulle kunna komma fram till teatern. Molokna fick vi köa under något oordnade former för att få boka om vår biljett till en annan föreställning.


På så sätt kom vi att se Chess som eftermiddagsföreställning och sen Starlight Express som kvällsföreställning. Problemet var bara, att när vi satt där och såg Chess, kom Mannen i Mitt Liv plötsligt på, att biljetterna till Starlight Express låg kvar på hotellrummet Rynkar på näsan I stället för den planerade gemensamma middagen stressade vi två tillbaks till hotellet, medan ungdomarna fick klara sig på egen hand. Och det gjorde de med besked! De gick till ett mysigt ställe, åt en god middag - och förlovade sig! Förvånad


Under tiden hastade vi två till hotellet och hastade sen tillbaks ner till teatern. Vi hann få i oss en quiche på närbelägen pub, innan vi ställde oss att vänta  på ungdomarna. Som ju aldrig kom! Kändes det som. Vi stod nämligen vid olika ingångar, visade det sig. Pust!


Föreställningen var fartfylld med rullskridkoåkande artister både på scenen och runt hela salongen.

Efteråt gick vi till puben The Kings Arms och tog en öl. Och vi märkte ingenting.

Vi  köpte med oss varsin whopper från Burger King och åt på rummet. Och vi märkte ingenting.


Efter hamburgaren blev vi godissugna, så Mannen i Mitt Liv och pojkvännen gav sig chevalereskt iväg för att köpa något. Nu tyckte pojkvännen det var på tiden att få en raktion på förlovningen, så i hissen visade hans sin blänkande ring.  MiML blev mycket glad och ville se inskriptionen, så pojkvännen/fästmannen tog av ringen för att visa. Och tappade den!Förvånad Snabb som en vessla sträckte foten och hann stoppa ringen - från att rulla ner i hissschaktet!


Sen må ni tro att det blev både godis och ett glas vin för att fira Glad

Och jodå, det är han som blev vår go'a Svärson och Barnbarnets go'a Pappa.

Grattiskramar till Maria & Pelle, som här är alldeles nyförlovade.







 
 
Anki N

Anki N

30 oktober 2009 13:18

Oj boka ända borta i London o det blir inställt - jösses vilken osis. Men ni verkar inte har misströstat för det utan fått toppen o förlovat bort dottern!! de ja.
Skönt med härliga minnen. London har jag aldrig besökt. Kan tänka mig att det är u n d e r b a r t att shoppa där, oh allt annat som finns.
Japp nu önskar jag Dig en fridfull o härlig alla helgonhelg.
Kramiz Kramiz

http://www.herrnilssonsfru.blogg.se

 
Cina

Cina

30 oktober 2009 14:20

Ojojoj vilken berättelse. Tur att inte ringen försvann!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Lars

Lars

30 oktober 2009 15:50

Vilken otrolig historia och äventyr, låter som en mycket lyckad resa - trots stressen med biljetterna ;)
Ha ett trevligt jubileum!

http://www.garaget.org/Skoghallskille

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

30 oktober 2009 16:07

Anki N: Ja, det kändes jättesurt just när vi fick beskedet, men vi fick ju ändå möjlighet att se Chess om än ett par dagar senare än tänkt. London är en fantastisk stad med stort utbud av ALLT. Dottern med familj var där i förra veckan och sa, att det var sanslöst mycket folk på gatorna. Svårt att ta sig fram även på trottoarerna - men de hade trevligt :)

Cina: Det hade völ varit ett dåligt omen, om ringen slunkit ner där i hiss-schaktet. Tur att Svärsonen hade/har snabba reflexer;)

Lars: Visst är det så att verkligheten ibland överträffar dikten och det blev ju en minst sagt minnesrik resa.

Önskar er alla tre en skön helg!
Kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Peter

30 oktober 2009 17:01

Det är en jättemysig bild det där. Dessutom lite märklig på så sätt att man annars inte haft riktigt klart för sig hur länge sedan det är. Det känns ju bara som för .... tja, några år sedan bara ;-)

Ha det bra. Kram ~ Peter

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

30 oktober 2009 19:07

Peter: Jag kan inte heller fatta vad de här åren tagit vägen - och vi som alla fortfarande är precis lika unga och vackra...
När vi tittade i fotoalbumet för att ta fram den här bilden såg vi ju de andra fotona från den resan. Måste nog erkänna, att jordens dragningskraft har gjort sig påmind...
Ha en fin helg!
Kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Skomakar-Lisa

Skomakar-Lisa

30 oktober 2009 19:10

Oj, va spännande du skriver idag. Jag var sånervös innan jag kom till slutet och såg att ringen stoppades. Verkade vara full fart hela denna magiska dag. Kul minnen !!! Tack för att du berättar !!!

Du skrev så klokt i min blogg idag. "Tänk om vi människor kunde vara så goa mot varandra medan vi vandrar här på jorden" och just det tänkte jag när jag skrev det. Istället för bombbälten och annat skit ... Jaa du, tänk att en hund är så trogen och sitter 5 dagar och väntar på sin husbonde.
KRam på dig och ha en skön helg.

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Erik

30 oktober 2009 20:02

Kul!
Inte ens jag, som trots allt är deras son, visst att det gick till så här. Lite skrämd blev jag allt när jag läste att Pelle tappade ringen O_o Tur att den fångades!
Ha det gôtt!
Erik

 
Ruth

Ruth

30 oktober 2009 21:57

Vilken resa hahaha, så det kan strula till det. Låter som den dagen jag och min man skulle gifa oss, tror jag har skrivit om denna dagen på bloggen, kanske köra den i repris. Tur att dom blev förlovade och ni kom både på musikal och teaterbesök. Slutet gott, allting gott.
Kram och tack för denna resan som lockade fram många skratt.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

30 oktober 2009 22:07

Erik: Vet du vännen, det är sånt här man kan hitta i gamla fotoalbum med dagboksanteckningar. Och jag är väldigt glad för att Pelle stoppade ringen innan den rullade ner ;)

Ruth:Ja visst var det en fantastisk resa. De hade faktiskt tänkt förlova sig under den middag vi skulle ha ätit tillsammans, men så blev det nu inte och jag tror de fick ett finare och mer romantiskt minne på det här sättet. Det finns en mening med allt ;)

Varmaste kramar till er båda två!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Biggan

Biggan

31 oktober 2009 08:12

Underhållning, kärlek och karra (så säger vi här i norr istället för godis...) -sug! Vilka härliga ingredienser för ett blogginlägg!
Ha en fortsatt fin Halloween!
Ha en fortsatt fin Allhelgona!

http://www.utanfarstu.bloggplatsen.se

 
Berith

Berith

31 oktober 2009 09:24

Slutet gott allting gott ;))
Grattis till Maria & Pelle =)
Önskar er alla en trevlig Allhelgonahelg =))
Kram =)

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

31 oktober 2009 10:17

Vad härligt att du delade med dig av detta. Jättekul läsning och det blev ju en hel del dramatik. Vad fina ungdomarna är och så söta ihop. Förstår att det är ett minne för livet.

Ni fick ju uppleva jättemycket kul. Själv drömmer jag om att åka till London och se musicaler.

Hoppas din lördag blir bra
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

kopings-mailis

31 oktober 2009 11:36

HA EN JÄTTETREVLIG HALLOWEEN
ÖNSKAR MAILIS FRÅN KÖPING!
HALLOWEENKRAM FRÅN MIG!

 
Ingen bild

Maria

31 oktober 2009 12:59

Jösses, vad vi ser unga och oskyldiga ut! Dagen blev inte riktigt som planerat men det blev ju bra till slut :-D

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

31 oktober 2009 15:47

Biggan: Jag gillar uttrycket karra. Det ska jag lägga till i mitt
stockholms-västgöta-värmlandsordförråd:)

Berith: Ja, hade ringen rullat ner, tror jag Pelle inte gett sig förrän han fått krypa ner i hiss-schaktet;)

Wiper: Ja, de passar verkligen väldigt bra ihop. Vi kunde inte ha fått en bättre svärson, tycker vi. Och visst har London massor att erbjuda både av sevärdheter, shopping och härliga musikaler - hoppas du kan förverkliga din dröm nån gång :)

Köpings-Mailis: Tackar, tackar! Och jag önskar dig det samma!

Maria: Ja, ni är bara för söta - om man får säga om en man att han är söt ;) Och den dagen blev ett minne för livet :)

STORA OCH VARMA ALLHELGONAKRAMAR OCH ELLER HALLOWEENKRAMAR TILL ER ALLA SOM SKRIVIT!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards