Lambergsfruas  blogg

Alla inlägg under september 2009

Av Lambergsfrua - 12 september 2009 22:29

Ännu en av dessa underbara solnedgångar - trots att solen inte behagat visa sig hos oss förrän just när den ska ta avsked från oss för dagen. Det känns nästan som om Solen behagar skämta lite med oss ;)


 

Av Lambergsfrua - 12 september 2009 22:26

Barnbarnet kom i solnedgången och solstrålarna som lyste in genom fönstret tecknade hans hans siluett så fint mot ytterdörren.

 

Av Lambergsfrua - 12 september 2009 22:21

Här kommer han svischande uppe på bron i en faslig fart med datorn i ryggsäcken och egna kudden på pakethållaren. För håll med om att inget går upp mot den egna kuddenFlört. Högsta farten 3 knop gäller inte uppe på bron utan bara på vattnet under, som tur är *fniss*

 


Av Lambergsfrua - 12 september 2009 16:46

Sitter nu och väntar på att Barnbarnet ska komma trampandes hit på sin cykel. Dotter och Svärson är bortbjudna på galej och Barnbarnet tycker det är trist att sitta hemma själv en lördagkväll. Han föredrar vårt sällskap *lycklig suck*  Vi ska äta middag tillsammans, kolla lite på datorfinesser (det avstår MIML så innerligt gärna till förmån för någon intressant fotbollsmatch på TV),  se något program på TV och sen förstås mysa på balkongen fram till midnatt - nästan i alla fall ;)


Visst har vi en härlig lördagkväll framför oss :)

Önskar er alla detsamma!

Kramar



Av Lambergsfrua - 12 september 2009 14:58

En strålande sensommardag här i Karlstad igår! Folk satt på uteserveringar, solade på gräsmattor och några tog sig till och med ett dopp i Klarälven.  Jag och MIML gjorde dock inget av detta.


Däremot gjorde vi en långpromenad med stavarna, så frisk luft och sol fick vi på oss antingen vi ville eller inte ;)

Väl hemma igen och efter en god lunch fick jag ett ryck och satte igång med fönstertvätt! Ja jag vet, man borde söka för sånt *fniss*. Hade tänkt nöja mig med balkongfönstren, men när jag väl kommit igång fortsatte jag med resten. Pust! Jag hade dragit fram dammsugaren för att göra rent i fönsterskårorna på balkongen, så varför inte fortsätta och städa hela lägenheten ;)


Nu låter det som om det är  en jättestor lägenhet, men det är en högst ordinär trea utan alltför mycket pryttlar att damma - men damma måste man ju ändå. Lätt störd av min energi  hade Mannen I Mitt Liv varit nere i tvättstugan och dragit igång en tvättmaskin. För att inte känna sig onyttig. som han uttryckte saken ;) Ingen    annan i huset verkade intresserad av att tvätta på en fredageftermiddag *konstigt;)* - så det blev två maskiner till för oss! Ja jag vet - visst är det osunt *gapskratt*


Men oj, vad vi kände oss nöjda och belåtna med oss själva, när vi väl kunde slå oss till ro på den nyputsade balkongen - med ett glas vin :)

Kramar till alla bloggarvänner och tillf'lliga besökare!


Helgfirare på väg ut på Vänern

 

Av Lambergsfrua - 10 september 2009 23:01

Jag är lite fåfäng och fick två glittriga pluttar på mina hörapparater, något som MIML naturligtvis inte brydde sig om alls. Idag hade han problem med sin vänstra hörapparat, han fick inte in rätt ljud och jag hörde ju hur den pep lite då och då från hans ena öra - eller hörapparat med andra ord.


På eftermiddagen, när jag skulle ynka honom lite för problemen med den alldeles nya apparaten, fick jag plötsligt se hur det glittrade förförisk i MIML:s ena öra Förvånad Våra hörapparater låg bredvid varandra och när jag hjälpsamt räckte över hans i förmiddags blev det väldigt fel! Så där gick vi i flera timmar med omaka par. Undra på att det blev fel i hörandet *fniss* - fast MIML var inte riktigt i fnisstagen, får jag väl tillstå...


Sov gott alla go'a bloggarvänner och andra besökare och ha en fin dag i morgon!

Kramar!  

Av Lambergsfrua - 9 september 2009 15:58

MIML och jag tycker om att ta ett glas vin på balkongen när det är fint väder. Eftersom vi skulle få besök  och det var ebb i förrådet tog vi en liten turtill Systemet  för påfyllning.  Jag gillar det enkla men i mitt tycke trevliga balkongvinet Aussie Flamingo Blush. Tydligen är fler av samma åsikt, för det var tillfälligt slut. Greppade då en literkartong Åkessons Ozz Rozz och en Castillo de Gredo. Den senare skulle jag ha låtit bli! Jag tyckte det smakade - tja - ansjovis! Det tyckte inte Svärsonen. Min generositet visste  just då inga gränser, så  jag gav honom kartongenFlört.

 

Av Lambergsfrua - 9 september 2009 15:25

Vår ljuvliga lilla grannvalp har nu hunnit blir drygt 12 veckor och är söt som socker. Han sitter på kommando och kan säkert göra annat också på kommando. Glad  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards