Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

Näää!

Av Lambergsfrua - 3 maj 2011 22:28


Utemöblerna har kommit fram!


Igår efter styrelsemötet hjälptes vi åt att bära fram våra trädgårdsmöbler från källarförråden och kände oss väldigt nöjda och belåtna efteråt. Här syns en av grupperna - vi har flera.


Och i morse s--ade det!  

Senare på dagen kom det några rejäla hagelskurar, men då var vi inomhus på Bergviks köpcenter, så det gjorde oss inget. Inget av det vita blev liggande kvar på marken heller, men det har varit rejält svalt hela dagen. Vägrar i alla fall att plocka fram handskarna igen   


Har varit på ett HSB-möte i eftermiddag och vi har några korta både på onsdag och torsdag.


Önskar alla en god natts sömn i loppelådan!

Varma kramar,

Lambergsfrua   

 
 
Ruth

Ruth

3 maj 2011 23:14

Var vitt på marken här också när vi öppnade ögonlocken och tittade ut. Kung Bore har bara busat lite med oss och vill visa sin makt, kan bara skratta åt hans tarvliga skämt haha.
Vill tro att dessa utemöbler blir flitigt använda under sommaren, skönt att sätta ner rumpan där och ta fram fikakorgen.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

4 maj 2011 12:16

Ja du Ruth, Kung Bore är nog släkt med månaden April - riktiga luringar båda två =D
Blåsten har avtagit, det är kyligt här idag, men det är i alla fall s--fritt. Både våra utemöbler och vår härliga grillplats används en hel del, närvädret tillåter. Bildens trädgårdsgrupp är nog den som används mest på området - och där kommer också kaffekorgen fram ibland. Mysigt!
Ha det gott!
Varma kramar till dig min vän

 
Love

Love

4 maj 2011 12:23

Tar en paus från städningen och säger hej vännen.
Inget vidare väder men till helgen kommer nog värmen tillbaka. Jag väntar på att få se lite krasse sticka upp som jag sått.
Visst är det mysigt när trädgårdsmöblerna står på plats. Min önskan i år är en hammok som jag kan ligga o läs i.
Vet du att i slutet av maj ska min vännina o jag åka en tur till Gustav Frödings hotell äta en lunch där för att sedan åka till Karlstads hamn o gå ombord på M/S Vedevåg för en skön båttur. Förhoppningsvis får vi bra väder och kameran ska med.
Veckorna går för fort skulle vilja stanna tiden för att få ha kvar allt vackert ett tag till.
Att tvätta ett fönster i tagen med rena gardiner står på tapeten. Tar jag för mycket ligger jag i morgon och det ska inte ske. Konstigt nu när jag bara dricker har jag massor av energi bra att tacka o vara glad.
Mången varm kram o ha det bra hälsning.
Love.

http://vindalou.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

4 maj 2011 21:48

vad trevligt det låter med lunch på Gustav Fröding och sen en båttur på Vänern med MS Vedevåg. Jag håller tummarna för att ni får toppen väder - det gör all skillnad i världen, när man är ute på sjön. Se till att ha batterierna fulladdade i kameran =D
Jag har tvättat några av våra fönster och hängt upp rena gardiner, men jag har fortfarande tre fönster kvar - suck. Just nu är det lite för kallt för att det ska bara behagligt att tvätta fönster, men endera dagen är det dags.
vad konstigt att du får så mycket ork och energi av bara vatten - men människokroppen har en unik mekanism, som vi inte alltid förstår oss på.
Önskar dig allt gott!
Varmaste kramar till dig min vän.

 
Ingen bild

Lasse

4 maj 2011 14:07

Ser mysigt ut. Ser fram emot en inbjudan på fika ;)

Lambergsfrua

4 maj 2011 21:32

Visst är det trevligt med utemöbler, men jag föredrar nog balkongen ;) Du är alltid välkommen Lasse, det vet du. Bara hör av dig, så sätter vi på pannan=D
Varma kramar!

 
Anita

Anita

4 maj 2011 15:04

Va mysigt ni gjort fast råkallt det är. Men de kommer säkerligen till användning bara graderna ökar ute. Ett riktigt baksalg i vädret blev det men det är inget ovanligt.
Ha en bra dag/kväll och ta hand om varandra du och MiMl.
KRam från mig !!!

http://minplats.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

4 maj 2011 21:30

Jodå, kära vän de här trädgårdsmöblerna används ganska flitigt. Kyla och blåst har inte känts inbjudande, men det kommer bättre tider ;)
Varmaste kramar till dig och Livskamraten från oss båda!

 
Ingen bild

Sonen

5 maj 2011 09:57

Snö och hagel eller ej, när utemöblerna kommer fram är vintern över. Så det så :) / Kramis

Lambergsfrua

6 maj 2011 17:51

Japp, du har så rätt! Och idag är det läge att sitta där, om man känner för det. Fast man måste nog hålla sig i lä. Det blåser smårackare. Frisyr är inte att tänka på - he he.
Ha en bra helg!
Varma kramar,
Ma (Pa kollar hockey...)

 
wiper

wiper

5 maj 2011 15:36

Vilken fin bild på utemöblerna, nästan som flygfoto ;) tråkigt att det sen började snöa. Det är rena aprilvädret. Vi har haft sol i dag och lite varmare men nu regnar det för fullt.

Låter kul att vara engagerad i HSB.

Ha en fortsatt fin dag
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

6 maj 2011 17:48

He he, ja fotot är taget från vårt sovrumsfönster och vi bor högst upp. Majvädret lurar oss att tro, att vi fortfarande är kvar i april.
Idag har vi haft växlande och nu +10 - men det blåser rejält. Frisyr är inte att tänka på ;)
Jobbet för HSB och vår förening är roligt, men tar faktiskt rejält med tid. Jag förstår inte hur man skulle kunna hinna med allt, om man har ett heltidsjobb.
Önskar dig och mannen en skön helg!
Soliga kramar,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - Tisdag 14 maj 13:24

Det är underbart försommarväder nu med sol och lagom sköna plusgrader. Eftersom det är mycket som händer i mitt liv nu, kommer jag att  fortsätta min bloggsemester. Kanske återkommer jag, kanske inte. Orsa kompani lovar ingenting bestämt...   Ha det ...

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards