Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Solig majmåndag

Av Lambergsfrua - 23 maj 2011 17:27

Här har det varit mest soligt idag, kyliga vindar i blåsten, så det känns inte alls som +16, som termometern visar.


Lite svårt att få tag i folk idag, när vi jobbade. Det är väl mycket som lockar folk ut från hemmet så härpå våren - om inte annat trädgårdsjobb.


Om en stund ska vi ha vårt första styrelsemöte med de två nya ledamöterna. Det ska bli spännande, för de är ju helt oskrivna kort för oss andra - men valberedningen har jobbat hårt och gjort ett gediget arbete med research på personerna ifråga. Inga konstigheter, bara för att få veta hur pass intresserade de är av lägga ner tid och ork på styrelsarbetet.


Önskar er alla en skön kväll!

Soliga kramar,

Lambergsfrua    

 
 
Ruth

Ruth

23 maj 2011 19:40

Kan inte påstå att det är någon värme i luften, vinderna är kyliga och kraftfulla, mulet och trist, men snart klagar vi över värmen vill jag tro :-)
Hoppas det går bra på mötet och att det är duktiga prickar ni har hittat till styrelsen, första mötet är viktigt för framtiden.
Kramiz vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

24 maj 2011 09:31

Nej du min vän, det är nästan höstaning - fast det vill jag inte ens tänka på ;)
Tack, mötet gick bra och det verkar som om nykomlingarna blir ett bra tillskott i arbetet. Den nyvalda sekreteraren tog itu med sitt jobb direkt, fast hon inte var varm i kläderna ännu. Jag är vice sekreterare och har självklart lovat att hjälpa henne, om det behövs.
Nu ska vill bilverkstan för att kolla luftkonditioneringen som inte ger full effekt.
Ha en fin dag!
Soliga kramar,
Lambergsfrua

 
kristina

kristina

23 maj 2011 21:21

det var ett tags sen jag var här nu, det är så mycket annat att göra nu på våren så det blir inte så mycket bloggande. Jag har tittat på dina fina bilder från Barcelona och längtar tillbaka dit. Vi åkte buss hela familjen för några år sedan till spanien och var då en hel dag i barcelona.
ha det så gott och kram på dig!

http://kristinakicki.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

24 maj 2011 09:26

Jag håller med dig om att det är så mycket annat som man vill ägna sig åt den här årstiden. Jag har nästan lagt av att bloggvandra - inte för gott men tillfälligt.
Barcelona hart fantastiskt mycket att erbjuda och jag är glad att vi ägnade en dag åt storstadens sevärdheter. Däremot är jag mycket nöjd med att vi inte valde att bo där under våra fem dagar i Spanien. Gironas gamla stad var klart mysigare. Jag hade aldrig hört talas om Girona innan Ryanair började flyga dit - men jag skulle gärna återvända dit.
Njut av våren och var rädd om dig.
Soliga kramar,
Lambergsfrua

 
Ingen bild

Sonen

24 maj 2011 09:49

Nu har jag efter många om och men (en omskrivning av "svordomar") lyckats komma in på din blogg igen. Ibland blir man rejält förbaskad på döda ting, den saken är klar.

Skulle egentligen bryggt kaffe men fastnade framför skärmen tittandes på bilderna från Katalonien m.m Den där linbanan från Judarnas Berg i Barcelona har jag f.ö åkt och det var ganska häftigt. Petter var med men hade glömt att han lider av svindel (det är bara han som kan glömma sådana saker) och fick bäras av halvt medvetslös, vilket var en intressant upplevelse. Guells berömda hus såg ni ju, men hann ni med att ta er upp till Parque Guell också? Lite små-intressant ställe, men tåget upp till Montjuíc var onekligen roligare.

/ Kram

Lambergsfrua

24 maj 2011 17:33

Ha ha ha! Du kan verkligen beskriva livets små förtretligheter på ett roande sätt. Kanske något du skulle satsa mer på Kul att du gillade att återuppliva gamla minnen via mina foton. Linbanan lockade mig inte alls. Jag glömmer INTE att jag inte gillar höjder - fast jag åkte ändå upp till Taffelberget, när vi var i Kapstaden. Man kan ju blunda och glo in i berget, medan alla andra ojar sig över vilken fantastisk utsikt man har =D
Nix, Guells park kom vi inte till. Då skulle vi ha tagit den blå sightseeinglinjen och vi tyckte den röda innefattade mer av det vi ville se.
Nu har vi i alla fall nosat lite på Barcelona och det var intressant - men som jag tidigare skrivit föredrar vi Girona och Gamla Stan där.
Ha det gott!
Många kramar,
Ma & Pa

 
Sanna

Sanna

24 maj 2011 15:46

Hallå....
*pekar ner* och Barcelona är ju bara ett måste och har nyligen gjort Venedig. Så blir det som vi planerat tar vi en tripp i höst. Ska bli skoj att ta sig in i byggnaden Casa Batilò och har bara sonens underbara bilder att titta på som varit där.

Vad tyckte du annars om priserna, var det dyrt?

Låter som vi har liknande väder och nyligen har det börjat blåsa upp också och viner utanför fönstret.

Hoppas mötet gick som planerat och att ni inte blev osams...hihi

Kramisar från mig!/Sanna

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

24 maj 2011 17:25

Hej Sanna!
Trevligt att du hittade in till mig.Venedig och Barcelona är ju två helt olika upplevelser och jag håller nog mer på Venedig - men det är bara min högst personliga uppfattning.
Dyrt? Njäe, det tycker jag nog inte. Frukt och grönt var billigt, mat och dryck på restaurang inte lika dyrt som i Sverige. Sightseeingbuss med hop on - hop off kostade 23€ för en hel dag. Det tycker jag är helt OK.
Mötet gick alldeles utmärkt, tack! Vi är i alla fall fortfarande sams ;)
Ha det gott!
Kram,
Lambergsfrua

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards