Lambergsfruas  blogg

Direktlänk till inlägg 28 maj 2011

"Kvällen är din"

Av Lambergsfrua - 28 maj 2011 21:28

Martin Stenmark överraskar folk och uppfyller deras högsta drömmar på bästa sändningstid i TV4 på lördagar. Jag gillar Martin Stenmark, men jag är väldigt tveksam till den här typen av program, där man uppfyller folks önskningar. Det brukar blir så kvalmigt och sockersliskigt, så jag har inte brytt mig. I kväll bestämde jag mig i alla fall för att titta, medan MiML kollar Europacupen i fotboll mellan Barcelona och Manchester United.


Jaha och till min stora förvåning satt jag där med blanka ögon och ett stort fånigt leende på läpparna. Karln är ju befriande naturlig och har förmågan att skapa kontakt. Och var inte det minsrta flåshurtig eller gapig.


Därmed inte sagt att jag absolut kommer att se nästa program, men jag är positivt överraskad - och det är ju en del av programidén.


Önskar er alla en natts god sömn i loppelådan.

Soliga kramar,

Lambergsfrua   

 
 
yvonne

yvonne

29 maj 2011 08:06

Jag råkade se nåt amerikanskt program om sånt där och gillade INTE, men amerikansk tv är ju lite annorlunda, flåshurtigt i kvadrat. Detta svenska har jag inte sett så jag ska inte säga något. Det blåser i träa idag med, tyvärr...så nån cykeltur till Lamberget blir det inte idag heller. Däremot är det rätt skönt ute i skogen. Jag såg vid min förra kommentar att min bild (och nån annans) bara var en liten "snögubbe", det kanske bara är nåt tillfälligt fel som är trasigt? Bilder ja, sambon är totalt ointresserad av kameror, jag har väl alltid fotat, men det är på senare år jag blivit riktigt intresserad. Men jag vill alltid hitta nya vinklar och inte bara "här-sitter-vi-och-äter-tårta" om det ska vara kalasbilder! :D

http://www.yvonneeblogg.blogspot.comco

Lambergsfrua

29 maj 2011 11:32

Amerikansk TV är VÄLDIGT annorlunda mot svensk. Tyvärr har vi vissa programledare som tagit efter den där gapiga stilen. Varför kan man inte tala i normal samtalston. En del använder ett tonläge, som om inga mickar fanns.
DEt blåser idag också, mutter. Jag ska i alla fall ut och fotografera lite blommor om en stund. VI har tagit bort en bunt förvuxna och förvedade tallar i ett par rabatter och ersatt med låga tujor och rhododendron - som blommar nu. Så vackert!
Just det kalasbilder ska det va' oavsett motiv =D
Ha en fin dag!
Soliga kramar,

 
Ruth

Ruth

29 maj 2011 10:15

Jag älskar alla program som berör och då blir mitt öga vått :) gillar detta programmet till 100% och Martin är ju en så bra programledare. Tittar du nästa lördag också så tror jag du blir biten.
Ha en fin morsdag.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

29 maj 2011 11:27

ja Ruth, jag håller med dig, Jag gillar också program som handlar om människor och deras livsöden. Utan Martin tror jag inte att det här programmet hade blivit så bra, som det faktiskt är. Han har både närhet, naturlighet och empati utan jolmighet - det är proffsigt. Ja, jo, jag kommer nog att titta nästa lördag också.
NU ska jag ut och fotografera blommor i solglimtarna. Blir nog regn senare idag.
Önskar dig en trevlig Mors Dag!
Soliga kramar,

 
Love

Love

29 maj 2011 15:57

Hejsan min vän.
Tiden går alldelses för fort jag skulle vilja sakta ner den. Konstigt att man som pensionär får mer o mer att göra eller är det så att allt tar längre tid. Huvudsaken är i alla fall att man trivs med det man gör.
Även jag såg "Kvällen är din i går" och tyckte om programmet.Visst finns det många vardagshjältar som borde bli uppmärksammade.
I dag tänker jag på alla mammor i världen som gör allt för sina barn trots umbäranden krig och elände. Vi ska vara så glada att vi bor i detta land fast det också här kan vara svårt för många.
Har blivit riktigt ihågkommen i dag och nu står kaffehurran på för tårta ska det bli.
Undrar om det är april vädret är verkligen omväxlande ena minuten sol o fint nästa minut vräker regnet ner men blåsten har avtagit.
Mina pioner håller på att slå ut och nu kommer dom en efter en det är bara att tacka och njuta av allt det fina.
Ha en riktigt fin Mors dag.
Vännkram från Love.

http://vindalou.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

30 maj 2011 10:09

Tack go'a du för din välkomna kommentar. Vet ju att du har mycket omkring dig och inte så mycket tid över för dator och blogg. Vi brukar inte fira Mors Dag något speciellt,men Sonen i Göteborg hörde av sig och Dottern och Svärsonen kom på besök. Igen tårta här av hänsyn till våra två diabetiker, men kex och ost går lika bra.
Tänk att du har lyckats med pionodling. Jag försökte vid flera tillfällen då vi hade villa med trädgård - men misslyckades. Det är så vackra blommor. Kanske vi får se ett fotot på dina, när de slagit ut i full prakt;)
Önskar dig en riktigt fin dag!
Varma kramar!

 
wiper

wiper

30 maj 2011 07:42

Jag tycker inte att programet är så sliskigt som många andra och Martin Stenmark är jätteproffsig och påläst. Värre är då detta program "Herr och fru" som är rena sömnpillret och programledare som inte kan höja upp kvaliten. Nu är jag elak ;)

Ha en jättefin måndag
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Lambergsfrua

30 maj 2011 10:04

Näädå Wiper, du var inte elak - du sa bara sanningen. Det programmet blir bara för s-e-g-t, när alla frågor körs i repris med den andra partnern.
Ha en fin dag!
Soliga kramar,

 
Margit

Margit

31 maj 2011 20:25

Ja tycker ocksp om programmmt...sett det några gånger.

Kram!

http://margitholm.blogg.se

Lambergsfrua

1 juni 2011 13:41

Hej Margit!
Ja, jag får nog ta mig en titt den här veckan också - är ju lite nyfiken på om Martin kan hålla samma standard i flera program.
Önskar dig och din Lasse en trevlig helg!
Soliga kramar,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lambergsfrua - 19 februari 2023 12:45

  Januari brukar kallas  årets "längsta" månad. Den är mörk och många suger på ramarna efter julens julklappsutsvävningar. Vi har inte de problemen, men jag tyckte nog att årets januari var alldeles ovanligt mörk med sina korta dagar och långa nätte...

Av Lambergsfrua - 30 augusti 2022 20:15

  Morgnarna blir allt kyligare, kvällarna kommer allt snabbare och nätterna blir allt mörkare. Det verkar faktiskt som att hösten står och stampar i farstun. Men fortfarande har vi sensommar, så än behöver han (för det är väl en han?) inte göra sig ...

Av Lambergsfrua - 22 juni 2022 14:47

  Våren kom sent men nu har vi plötsligt passerat sommatsolståndet! Hur kunde det gå så snabbt??   Och det är ju nu sommaren börjar egentligen. Vi har många fina sommardagar och ljusa kvällar att se fram mot och njuta av.Allt gott önskar jag er fram...

Av Lambergsfrua - 11 juni 2022 12:45

 Vintern försvann och våren var efterlängtad men ack så tveksam. Det betydde att vi fick njuta lite längre av den, innan den plötsligt övergick till sommar. Här syns en flod av krokus i Museiparken.Maj och juni blommar mest heter det i ramsan och de...

Av Lambergsfrua - 10 mars 2022 12:30

  Vi Vi fick riktig vinter här i februari med ca 30 cm snö, som låg kvar ett tag. Snöröjarna jobbade dygnet runt, men hade ändå svårt att hinna röja allt,  innan mer snö föll. Följden blev halkolyckor och bland annat inställda tåg och bussar. Det bl...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

GÄSTBOK

______________________

Klockan är:

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Väder

Väder Karlstad

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Senaste besökare

RSS


Skapa flashcards